‘America watch out in 2001′: Prince voorspelde 9/11 al in 1998 en waarschuwde de wereld voor chemtrails

Bron: http://www.ninefornews.nl/america-watch-out-in-2001-prince-voorspelde-911-al-in-1998-en-waarschuwde-de-wereld-voor-chemtrails/

Nadat de legendarische muzikant Prince op 23 december 1998 een optreden heeft gegeven in de Jaarbeurs besluit hij om later die nacht een extra optreden te geven in Utrecht.

Prince trad op van 02.15 tot 04.30 uur. Tijdens de grote finale begon The Artist spontaan te rappen, schrijft de Utrechtse journalist en schrijver Rob van Scheers in zijn boek De kleine parade.

“Nu gebeurt dat wel vaker in zijn muziek, maar ditmaal had hij wel een heel merkwaardig tekstje,” zegt hij. “Het ging over Bin Laden, want The Artrist herhaalde keer op keer: ‘Get ready 2 bomb – Osama bin Laden’. En nog cryptischer: ‘America watch out in 2001’. Hoe kon The Artist weten wat wij pas op 9/11 leerden? En belangrijker nog: waarom luisterde de FBI niet mee?”

Van Scheers benadrukt dat er van Al Qaida als begrip nog geen sprake was in die tijd, laat staan dat Bin Laden bekend was bij de mensen. “Het concert in Tivoli is gevangen op ‘R U Gonna Go My Way?’, en The Artists omineuze waarschuwing staat op track 15,” zegt hij. “Waren we hier getuige van bovennatuurlijke gaven? Vast staat dat The Artist de tekenen des tijds verdomd goed heeft gelezen. En dat allemaal bij ons in Utrecht.”

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=KzC_GNaf12o]

De Britse Daily Star meldt verder dat Prince ook waarschuwde voor chemtrails. In het nummer Dreamer, dat op het album Lotusflower uit 2009 kan worden gevonden, zingt hij erover.

Prince vergeleek de moderne wereld met een plantage. De massa die erop leeft wordt volgens hem besproeid met chemtrails. Hij zingt: “A truthful explanation but you know what? Eye got another conspiracy […] & the theory’s getting deep. Thing they’re spraying chemicals over the city. While we sleep?”

De superster was ook fan van de bekende Britse complottheoreticus David Icke. “Hij nodigde me uit voor één van zijn shows in Londen en het was duidelijk hoe hij over de wereld dacht en dat hij door veel van de leugens prikte. Maar 57 jaar?” aldus Icke op zijn website.

'America watch out in 2001': Prince voorspelde 9/11 al in 1998 en waarschuwde de wereld voor chemtrails

Enkele dagen voor zijn dood plaatste Prince een foto van zichzelf op Instagram met daarbij de tekst ‘JUST WHEN U THOUGHT U WERE SAFE…’ De tekst is inmiddels verwijderd.