Eindelijk eerherstel voor vaccinatieklokkenluiders? (deel 1)

Door: Harriet Algra

Gepubliceerd door: Cooperatie “de Vrije Media”

Er begint beweging in het thema vaccinaties te komen. Een thema dat vele mensen wereldwijd al tientallen jaren bezighoudt. De beweging komt mede door de gewonnen rechtszaak die de Duitse bioloog Dr.Stefan Lanka heeft aangespannen voor het Duitse federale hooggerechtshof (BGH), waarin hij heeft bewezen dat het mazelen virus niet bestaat. De vraag is dus wat hebben miljoenen kinderen wereldwijd gedurende tientallen jaren ingespoten gekregen waaraan de farmaceutische industrie de laatste 40 jaar miljarden heeft verdiend.???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Dr.Stefan Lanka

 

vaccinaties 1
Dr. Patrick Gentempo

Ook was er in het weekend van 21 januari 2017 een live-stream marathon over vaccinaties waarin negen documentaires werden getoond van gemiddeld anderhalf uur, georganiseerd door Dr. Patrick Gentempo en die door miljoenen mensen wereldwijd werd gevolgd.

In deze negen documentaires kwamen klokkenluiders, artsen, ouders en advocaten aan het woord. Zij brachten ernstige schandalen aan het licht, erger nog dan ik door mijn jarenlange onderzoek wist. Een van de hoofdsprekers was overigens Robert Kennedy Jr.

Er bestaat geen enkele andere industrie die zoveel vrijheid krijgt van de autoriteiten dan de farmaceutische industrie. Dit geldt met name voor de vaccinaties.  In de VS, waar vaccinaties in tegenstelling tot in Nederland verplicht zijn, hebben de farmaceutische bedrijven namelijk een regeling kunnen treffen dat ze niet aangeklaagd kunnen worden voor schade aan lichaam en psyche als gevolg van vaccinaties. Ook bestaat er geen verplicht onderzoek om te controleren of vaccinaties veilig zijn. Vaccinaties leveren de farmaceutische industrie jaarlijks 30miljard dollar op, dus tel uit je winst. We hebben het hier over het grootste publieke gezondheidsexperiment aller tijden. Onze kinderen maken al deel uit van dit experiment, alle waarschuwingen van klokkenluiders ten spijt.

Dr. Andy Wakefield

Eén van de eerste mensen die alarm heeft geslagen is Dr. Andy Wakefield, een Britse gastro-enteroloog die gespecialiseerd was in de ziekte van Crohn. Hij ontdekte dat er een verband lag tussen ernstige darmklachten en BMR-vaccinatie. Hij kreeg steeds vaker kinderen in zijn praktijk, die voordat ze de vaccinatie toegediend hadden gekregen, geheel gezond waren en na de vaccinatie ernstig ziek werden. De kinderen vertoonden stuk voor stuk dezelfde klachten die begonnen met buikpijn, die overging in autistisch gedrag, waarbij ze hun spraakvermogen grotendeels verloren.

vaccinaties 2
Dr. Andy Wakefield

Wakefield kwam tot de ontdekking dat als hij de darmen behandelde, dit ook de hersenen herstelde, waarna kinderen weer begonnen te communiceren. Wakefield: “Tegenwoordig wordt 1 op de 25 kinderen autistisch. Dit breekt hele families op. BMR-vaccinaties beschadigen de hersenen wat kan leiden tot autisme. Hierdoor raken hele gezinnen ontwricht en vinden er veel scheidingen plaats. Deze kinderen moeten daardoor vaak worden opgevangen met speciale begeleiding en hebben bijzonder onderwijs nodig, waarvoor veel geld nodig is. Hierdoor is er minder geld beschikbaar voor bijvoorbeeld sportprogramma’s in het reguliere onderwijs, met als gevolg dat er onvoldoende ruimte is voor lichamelijke oefening. Ga als ouder zelf op onderzoek uit en volg niet blindelings het advies van de arts op. Je moet je intuïtie vertrouwen. Dat is waarom we hier op aarde zijn.

Medicijnen bestaan pas 150 jaar. Vaccinaties creëren eenonnatuurlijke immuniteit. Moeders die op een natuurlijke wijze antistoffen hebben opgebouwd omdat ze zelf de bekende kinderziektes hebben gehad kunnen hun baby’s een veel betere immuniteit meegeven dan moeders die gevaccineerd zijn.”

Toen Wakefield hierover in 1998 een artikel over publiceerde in ‘the Lancet” werd hem dit niet in dank afgenomen. Hij verloor zijn baan omdat hij als een fraudeur werd bestempeld door zijn collega’s. Ook werd het hem verboden zijn beroep nog langer uit te oefenen.

Wakefield liet zich hierdoor niet uit het veld slaan. Hij was een van de regisseurs van de documentaire ‘Vaxxed: From Cover-Up to Catastrophe ‘ die in 2016 in première ging.

Robert Kennedy jr.

Robert Kennedy Jr. heeft zich als doel gesteld het vaccinatiedebat op gang te brengen. Zodra dit gaat gebeuren, zal blijken dat de positie van het CDC dat zich wereldwijd bezighoudt met het opsporen, behandelen en voorkomen van ziekten, worden ontmaskerd als een bolwerk van fraude en bedrog. Het wordt de hoogste tijd het publiek erbij te betrekken en dat is wat Robert Kennedy jr. wil bereiken. Een studie, uitgevoerd door het CDC wees al in 2001 uit dat er een link bestaat tussen BMR-vaccinatie en autisme. Er werd niets met deze constatering gedaan, omdat de winst van farmaceutische bedrijven belangrijker bleek te zijn dan de gezondheid van onze kinderen. En daar bleef het niet bij. Er zijn zelfs nieuwe vaccinaties ontwikkeld in de wetenschap wat de mogelijke gevolgen zouden zijn.

vaccinaties 4
Robert Kennedy jr.

Het CDC heeft in de VS heeft zelf nooit onderzoek gedaan naar de effecten van bijvoorbeeld Thimerosal. De onderzoeksrapporten die er zijn, waren afkomstig uit landen waar het Thimerosal gehalte veel lager is dan in de VS. (Thimerosal is een conserveringsmiddel op basis van kwik en draagt volgens onderzoek bij aan autisme bij kinderen) Op deze manier werd geprobeerd de waarheid te verbloemen. Het CDC wordt ervan beschuldigd tienduizenden files aan data veranderd vernietigd te hebben, of gewoon achtergehouden.

Het kwikgehalte in vaccinaties dat een kind voor zijn 2de levensjaar binnenkrijgtsteeg in 1989 van 70mcg naar 250mcg. Vreemde ziekten waar je nog nooit van gehoord had explodeerden in een epidemie zoals voedselallergieën, astma, spraakproblemen, autisme en een laag IQ. Genen creëren geen epidemie dus het had duidelijk een andere oorzaak. Deze ziekten kwamen in het geheel niet voor bij ongevaccineerde kinderen zoals bij de Amish. Moeders die vis eten geven met de borstvoeding het kwik in de vis door aan hun baby’s. Dit kwik blijft gedurende 54 dagen aanwezig in het bloed van de baby en zet zich vervolgens vast in de hersencellen. Het kwik in vaccins is 50 maal sterker dan in vis.

Journalisten en artsen durven hun mond niet te openen over de gevaren van vaccinatie, omdat ze weten dat ze daardoor hun werkvergunning zullen verliezen en op straat komen te staan. Het is als een orthodoxe religie, je moet accepteren wat de regels zijn, ook al zijn de gevolgen dodelijk.

vaccinaties 8

In 1987 werd in Canada een BMR-vaccin geproduceerd door Smith Kline toegepast. Al heel gauw werd duidelijk dat dit vaccin meningitis oftewel hersenvliesontsteking veroorzaakte. Het vaccin werd onmiddellijk uit de markt gehaald, maar kwam in exact dezelfde vorm onder een andere naam een maand later uit in Groot-Brittannië:Trivirix werd Pluserix. Daar werd het vaccin pas na 4 jaar uit de markt gehaald, na eerst een heleboel meningitis slachtoffers veroorzaakt te hebben.

Het vaccin had toen vernietigd moeten worden maar dat gebeurde niet. Het werd naar ontwikkelingslanden zoals Brazilië gestuurd. Ook daar was een meningitis’epidemie’ het gevolg.

Steeds meer ouders, niet alleen in de VS, maar in meerdere landen willen niet langer de vaccinatiecocktails. Ze willen zelf bepalen welke losse vaccinaties ze zelf kiezen en tegen welke ziekten ze hun kind wensen in te enten. Dit werd afgewezen, omdat dit het hele BMR programma van Big Farma in gevaar zou brengen en niemand dit vaccinatieprogramma nog langer zou willen.

De bescherming van het programma ging dus voor die van het kind.

vaccinaties 9

Dr. William Thompson en Brian S. Hooker

Op 7 november 2001 werd Brian S. Hooker, zelf onderzoek wetenschapper en vader van een autistische zoon, gebeld

vaccinaties 5
Brian S. Hooker

 

door Dr.William Thompson die werkzaam was bij het CDC en een onderzoek leidde naar de eventuele link tussen BMR en autisme. Hij had hieraan met 5 andere onderzoekers gewerkt. Toen bleek dat die link er ook daadwerkelijk bleek te zijn, besloten zijn collega’s alles te verdoezelen. Thompson liet een bericht achter met de aanwijzingen hoe Hooker toegang kon krijgen tot alle data waarin alles beschreven stond. Het CDC was niet op de hoogte dat Thompson kopieën had. Hij werd hiermee de belangrijkste klokkenluider.  In 2015 heeft Obama hem immuniteit verleend.

Thompson heeft ook zijn medewerking verleend aan de documentaire‘Vaxxed: From Cover-Up to Catastrophe. Uit de originele data kwam duidelijk naar voren dat Afro-Amerikaanse jongeren 3 keer meer kans maakten op autisme dan blanke. De reden die werd opgegeven waarom Hooker geen toestemming kreeg zijn publicaties bekend te maken, was dat de waarheid een negatief effect op de gezondheid zou hebben. Andy Wakefield en andere wetenschappers gaven hem de ruimte om het in een groot bereik naar buiten te kunnen brengen door de documentaire ‘Vaxxed’. In 2017 zal er over dit onderwerp een belangrijk artikel geplaatst gaan worden in het weekblad Elsevier.

 

Dr. Stephanie Seneff

Dr. Stephanie Seneff, één van de leidinggevende onderzoekswetenschappers aan het Technologisch Laboratorium van Massachusetts heeft door haar werk inzicht in data die artsen niet direct hebben. Zij ontdekte dat de meeste vaccins vol zitten met toxische bestanddelen.

vaccinaties 6
Dr. Stefanie Seneff

Zij raakte gefascineerd door het artikel van Andy Wakefield in ‘the Lancet’ waarin hij de link tussen ernstige darmklachten en autisme na een BMR-vaccinatie beschrijft, en ging zelf op onderzoek uit. Zij ontdekte de aanwezigheid van tarwe in vaccinaties. Tarwe is zijn oorspronkelijke hoedanigheid kwijt sinds dat men vanaf 1995 volop roundup (glyphosate) als bestrijdingsmiddel is gaan gebruiken.

Vanaf 2002 werd dit toegevoegd aan de vaccins en vanaf dat moment zijn ernstige darmklachten zoals bijvoorbeeld glutenintoleranties, prikkelbaar darmsyndroom en de ziekte van Crohn explosief gestegen.

 

 

Zodra een kind een vaccinatie krijgt, gaan de bestanddelen in  het vaccin onmiddellijk naar de hersenen als gevolg van de aanwezigheid van glyphosate. Dit is in staat om allerlei natuurlijke weerstanden in het lichaam te openen zoals die in onder andere de darmen en de hersenen. Dit heeft tot gevolg dat de hersenen kunnen gaan zwellen, wat autisme tot gevolg heeft. Dit wordt versterkt door de aanwezigheid van Thimerosal (kwik), dat wordt ingekapseld door de glyphosate moleculen. Hierdoor kan ook kwik via het bloed naar de hersenen worden getransporteerd en vervolgens naar de pijnappelklier.

vaccinaties 7

De pijnappelklier blijkt tegenwoordig 2 maal zoveel kwik te bevatten dan de andere delen in de hersenen. Hierdoor wordt te weinig melatonine aangemaakt en ontstaan slaapproblemen. Dit heeft tot gevolg dat er te weinig L-tryptofaan aangemaakt wordt en ziekten autisme, dementie, Alzheimer, depressies en ziekte van Parkinson veroorzaakt worden.

Thimerosal en glyphosaat zijn ook volop aangetroffen in andere vaccins waaronder in het HPV en griepvaccin en dit verklaart waarom steeds meer ouderen getroffen worden door dementie en Alzheimer.

http://www.wanttoknow.nl/gezondheid/vaccinaties-gezondheid/opnieuw-ernstige-twijfels-over-bmr-prik/embed/#?secret=WL2FaO14UG

 

http://www.vaccinationinformationnetwork.com/dr-stephanie-seneff-on-the-connection-between-vaccines-and-autism/

http://www.greenmedinfo.com/blog/dirty-vaccines-every-human-vaccine-tested-was-contaminated-metals-and-debris-new-

http://www.naturalblaze.com/2017/02/missouri-bill-would-ban-mercury-vaccines-first-step-to-nullify-federal-policy-in-practice.html

© Harriet Algra

%d bloggers liken dit: