Door: Mia Molenaar

Droomwaard van start; maak je wereld mooier (30-4-2017)

Mia Molenaar

Ik weet nog goed dat ik met WelvaartvoorIedereen begon en waarom ik het deed. Ik vond dat iedereen moest weten wat er mis is in onze maatschappij en wat de oorzaken zijn. Zat iedereen te slapen? Ik zou ze wakker schudden.

Als de problemen eenmaal duidelijk waren, zouden we gaan zoeken naar oplossingen. We zouden ze vinden en in de praktijk gaan brengen. Iedereen zou de urgentie ervan inzien. Steeds meer mensen zouden meedoen.

We zouden ons losmaken van het corrupte grootbedrijf. We maakten ons onafhankelijk van een al even geperverteerde overheid. Het was glashelder geworden: we kunnen het zelf! Een nieuwe economie, een nieuwe wereld met geluk, gezondheid, ontplooïngsmogelijkheden en overvloed voor iedereen. WelvaartvoorIedereen!

Naarmate ik langer bezig was, kreeg ik steeds meer inzicht in waar het op vast zat. We durven het niet aan. We uiten ons ongenoegen, maar blijven nog steeds met een vragende blik naar de zogenaamde machthebbers kijken: lost u het voor ons op.

Lieve mensen, dat gaat niet gebeuren. Het hangt van ONS af. Het is zelfs de allerbelangrijkste voorwaarde voor een mooiere, harmonieuzere en gelukkiger wereld: dat we onze EIGEN KRACHT ontdekken en gaan gebruiken.

We hebben onze macht ten onrechte overgedragen aan anderen. De werkelijke MACHT ligt in onszelf! In onze eigen creatiekracht. Als we die gaan benutten, gaan we wonderen beleven.

Maak je wereld mooier

Ieder van ons is hier gekomen met dromen en verlangens. We hebben allemaal een missie. Talenten, dingen die we goed kunnen en HEEL ERG GRAAG DOEN. Laten we dat potentieel gaan benutten. Laten we gaan doen waarom we hier op aarde zijn gekomen. Onze droom gaan leven.

Als we werk gaan maken van onze droom komen we vanzelf steeds meer los van ‘het systeem’. We gaan inzien dat we het echt ZELF kunnen. Voor onszelf zorgen bedoel ik en juist òmdat we DAT doen, ook iets kunnen betekenen voor anderen. Dat wordt de transformatie naar een gelukkiger wereld waarvan we diep van binnen WETEN dat het MOGELIJK is.

Het zal gaan blijken dat al die verschillende talenten elkaar prachtig aanvullen. We komen in een positieve flow en nemen anderen als vanzelf daarin mee. Omdat het aanstekelijk is. Steeds minder behoefte om te kijken naar wat er allemaal niet klopt om ons heen omdat onze energie zich verplaatst naar wat wel goed gaat. En zoals we allemaal weten: wat je aandacht geeft GROEIT!

Heb je ook een droom en wil je er net als ik mee aan de slag? Op Droomwaard.nl kun je een afspraak met me maken als je eens met iemand van gedachten wilt wisselen over jouw droom, waar je tegenaan loopt en wat je in de weg staat, wat je kwijt wilt, vragen die je hebt. Het kan live of per skype.

Dan is er ook de besloten Facebookgroep Droomwaard waar je lid van kunt worden. Daar kunnen we elkaar ondersteunen en aanmoedigen. Ik zal er blogs en andere inspiratie gaan delen. En ik ben ook van plan om livestreams te gaan doen over onderwerpen waar je mee zit.