De Deep state, krachten en invloed achter politiek beleid; Karel van Wolferen en Laszlo Maracz

Gepubliceerd door: Café Weltschmerz (13-5-2017)

Opnieuw een belangwekkend en intrigerend gesprek van waaruit een scherper beeld kan ontstaan wat nu precies die zg. ‘Deep State’ inhoud, wat dat in feite is. (red.)

Deep state; De Trans Atlantische krachten achter het geopolitieke speelveld.

Wat is de betekenis van het begrip Deep state en welke invloed heeft het op de Europese politieke besluitvorming? Wat is de Trans-Atlantische agenda van de Amerikanen en wat is de rol van de Neocons daarbij?

Deep state wordt door Amerikaanse deskundigen gedefinieerd als een gecombineerde groep machten die met elkaar belangrijker zijn dan de Amerikaanse regering en buiten de democratische processen om het politieke beleid bepalen.

Een ding is zeker, de Amerikanen proberen met hun doctrine van Full-spectrum dominance zowel militair als economisch de wereld te beheersen. Uit naam van de wereldvrede zoals u zult begrijpen……..en natuurlijk doen wij allemaal mee, want wie is er nu tegen wereldvrede?

 


[youtube https://www.youtube.com/watch?v=o2Ur8yaXv40]