Met deze site en haar visie willen wij onze lezers graag bekend maken…

Lang Leve Europa!

Deze website is gestart op 12 september 2012, precies de dag dat Nederland weer naar de stembus mocht. Precies de dag dat het Duitse Constitutioneel Hof het ESM goed keurde. Precies de dag van de State of the Union address van de ongekozen voorzitter van de Europese Commissie, onze favoriete technocratische communist: Dhr Barroso.

We kennen de resultaten van deze dag: VVD en PvdA gaan regeren, de EU-kritische partijen zijn netjes van de kaart geveegd. Bankiers kunnen voortaan ongestoord graaien in de schatkist van Duitsland en Nederland. Het plan voor een vergaand geïntegreerde Politieke Unie, Economische Unie, Bancaire Unie en Schulden Unie is alvast duidelijk aangekondigd bij het Europees Parlement, met vooral veel “Ein Volk”-taal van Keizer Barroso.

“Just look at us. Everything is backwards, everything is upside down. Doctors destroy health, lawyers destroy justice, psychiatrists destroy minds, scientists destroy truth, major media destroys information, religions destroy spirituality and governments destroy freedom.”
— Michael Ellner

De EU is niet Europa, Europa is niet de EU

In veel discussies worden (soms bewust) de EU en Europa door elkaar gehaald. Europa is het werelddeel, de EU is een optioneel samenwerkingsverband en een bestuursvorm die ons ongekozen wordt opgelegd.

europa vs europese unieWe zijn groot fan van Europa en Europese landen die vrijwillig samenwerken ter verbetering van het leven in de Europese landen. De EU bestaat uit ongekozen politici, die aan niemand verantwoording afleggen, maar wel het leven van alle inwoners van Europa nadelig beïnvloeden. Door de EU worden we nu geforceerd om onvrijwillig samen te werken op een wederzijds vernietigende manier.

CJkgPtLUwAAGKrDDe EU is geen initiatief dat de samenleving en de inwoners van Europa positief beïnvloedt. Zoals Dhr Juncker, de voorzitter van de Europese Commissie zelf veelvuldig duidelijk maakt, de Europese Unie is een vorm van dictatuur. Deze site is pro-Europa, en daarom tegen de EU.

Een nuchtere blik

Hoog tijd dus voor een nuchtere blik op Europa. Deze site wil belichten de waarheden en absurditeiten achter de EU die vaak “vergeten” worden in de media. De achtergronden van de disfunctionele samenleving verder ontdekken en presenteren op deze website.

Injustice anywhere is a threat to justice everywhere.
— Martin Luther King Jr.

Het doel van deze site is niet te choqueren, maar wel te confronteren met onderbelichte feiten.

‘I’m trying to free your mind, Neo. But I can only show you the door. You’re the one that has to walk through it.’
— The Matrix

Voor vrijwillige samenwerking

Uiteraard zijn we voor samenwerking tussen landen, zelfbestuur, democratie (inspraak), privacy en de Gulden regel: “Wat gij niet wilt dat u geschiedt, doe dat ook de ander niet.” Onze overtuiging is dat we gezamenlijk veel ten goede kunnen veranderen, maar dat we daarvoor wel eerst de waarheid onder ogen moeten zien.

“Give me control of a nation’s money and I care not who makes its laws”
— Mayer Amschel Bauer Rothschild

Lang Leve Europa is dan ook geen fan van de monopolie op het geld in private handen, apathie, (zelf)censuur, misbruik van vertrouwen, politieke spelletjes, afpersing, discriminatie, onderdrukking van het volk in een politiestaat, een oligarchie, of een kleptocratie, of het wegnemen van de verworven rechten van de burger en andere asociale uitvindingen en manifestaties van de macht van de Rothschild families.

Het systeem is dood, lang leve het nieuwe systeem!

Het is een beetje zoals het gezegde over de koning, het systeem is dood, lang leve het systeem! Het wordt met de dag duidelijker dat het systeem slechts op sterven na overleden is. Voor echte genezing moet een nieuw systeem komen. En hoe dat systeem er uit ziet, wordt zo langzamerhand wel duidelijk.

I reject your reality and substitute my own”
—  Adam Savage

Onder de menu-knop ‘Het Nieuwe Systeem’ publiceren we informatie, onderwerpen en concrete acties die worden ondernomen om het nieuwe systeem realiteit te laten worden. Wordt de doom-and-gloom berichtgeving op internet en Lang Leve Europa te veel? Kijk dan onder het kopje: Het Nieuwe Systeem!

Disclaimer

Op geen enkele manier kunnen de schrijvers verantwoordelijk gehouden worden voor wat u doet met de informatie weergegeven op deze site. We garanderen geen correctheid en waarheid in onze artikelen. De inhoud van deze blog zal allicht dichter bij die illustere waarheid liggen dan het gemiddelde artikel/item in de normale media. We schrijven echter vooral om u van een alternatieve visie te voorzien. Een visie die volgens ons meer klopt met de realiteit. Maar we vragen u daarbij vooral bewust zelf te oordelen, zelf een eigen visie op de realiteit te ontwikkelen. Bij de artikelen plaatsen we daarvoor zo vaak mogelijk bronvermeldingen om zelf mee aan de slag te gaan. U leest deze dus blog totaal op eigen risico. Als altijd, oordeel zelf.

Speak up, because the day you don’t speak up for the things that matter to you is the day your freedom truly ends.

Om in de berichten een punt te kunnen maken beroepen we ons op de vrijheid van meningsuiting, die in Nederland helaas niet al te ruim meer is. Wanneer u dan ook bezwaar heeft over verwoording op deze website vernemen we dat graag via het contact formulier. De website is niet gemaakt for profit, en brengt op geen enkele manier geld in het laatje.

Fair use

Bij de diverse berichten plaatsen we met enige regelmaat afbeeldingen. Waar toepasbaar doen we ons best de bron te vermelden via een link of tekstueel. Het opnemen van de afbeeldingen doen we op basis van de fair use regel. Wanneer u uw afbeelding herkent en geen correcte bronvermelding ziet, dan zetten we die er graag bij. Wanneer er bezwaar is bij het gebruik van uw afbeelding zullen we die verwijderen. U kunt contact opnemen via het contactformulier.

“The few who understand the system, will either be so interested from it’s profits or so dependant on it’s favors, that there will be no opposition from that class.”
— Rothschild Brothers of London, 1863

Als laatste willen we de lezer graag een educatief en plezierig verblijf toewensen, maar vooral ook veel rust en geduld bij het ontdekken van – en leren leven met – de echte werkelijkheid.

Met bezorgde groet,

LangLeveEuropa.nl