Vaccinatie veldslag Italië verliest, Zweden ‘wint’

Gepubliceerd door: De Lange Mars (30-7-2017)

Afgelopen week hebben tegenstanders van verplichte vaccinatie verloren doordat Italië als eerste land in Europa vaccinaties verplicht stelt, ondanks talrijke massale demonstraties. Het Zweedse parlement sprak zich in mei van dit jaar uit tegen verplichte vaccinering, blijkbaar was de farmaceutische lobby hier minder sterk.

Zweden beschouwen de vaccinatie verplichting als een schending van hun grondwet. Het parlement heeft door het Nee tegen de verplichte inenting geluisterd naar het massale verzet in de Zweedse samenleving.

http://freedomeurope.net/en/riksdagen-rostade-nej-till-lagar-om-obligatorisk-vaccinering/

In Italië heeft de lobby van de farmaceutische industrie meer succes gehad ondanks ook hier massaal verzet.

In de maanden juni en juli waren op tal van plaatsen demonstraties tegen de vaccineplicht.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=HYGKJPjB5mw?version=3&rel=1&fs=1&autohide=2&showsearch=0&showinfo=1&iv_load_policy=1&wmode=transparent]

Ondanks het verzet bij de bevolking en de strijdigheid van de wettelijke vaccinatieplicht met grondwet en internationale verdragen heeft het Italiaanse parlement toch het regeringsvoorstel goedgekeurd.

De wet “Dringende maatregelen inzake preventie vaccinatie” is in beide kamers aangenomen. Op 28 juli stemde de eerste kamer met 296 stemmen voor en 92 tegen. Hierdoor worden 10 vaccins verplicht, 12 voor kinderen. Zonder deze inentingen kunnen kleuters niet worden ingeschreven in de kleuterklas.

Voor kinderen tussen nul en zestien jaar is de anti-polio vaccinatie verplicht samen met anti-difterie, anti-tetanus, hepatitis B, kinkhoest, Haemophilus influenzae type B, mazelen, rode hond, bof en waterpokken. Bovendien zullen de regio’s zich inspannen om actief en gratis anti-meningkokken B vaccinatie tegen meningokokken C, pneumakokken en rotavirus aan te bieden. Bij niet-naleving van de vaccinatie, zullen de ouders worden opgeroepen voor een gesprek om meer informatie te verstrekken. Bij weigering kunnen de ouders een boete krijgen tussen de EUR 100 en EUR 500. Voor inschrijvingen op school moeten documenten ingediend worden waaruit blijkt dat de verplichte vaccinaties zijn toegediend.

GlaxoSmithKline(GSK) zal meer dan €1 miljard investeren in Italy in de komende vier jaar
Het is geen toeval dat de farmalobby zo sterk is in Italië. Volgens Italy24 zal vaccin-producent GSK meer dan 1 miljard euro investeren in Italië in de komende 4 jaar. De investeringen gaan naar het versterken van de productlijnen en zijn bedoeld om meer continuïteit in ontwikkeling en onderzoek te realiseren.

GSK zet €1 miljard om in Italië, heeft 5100 medewerkers en een netwerk van negen onderzoekscentra, fabrieken en kantoren. Dit jaar zullen vanuit de vestiging in Siena 94 miljoen vaccines worden gefabriceerd, bestemd voor 78 landen. De vestiging in Siena is een van GSK’s drie wereldwijde centra voor vaccines.

Actievoerende Italianen tegen de vaccinatieplicht vermoeden dat zij hun land als proeftuin wordt gebruikt voor de acceptatie van het verplichten van 10 vaccins in Europa!
We beseffen ook dat als we dit vaccinatiebeleid niet kunnen tegenhouden – nu – in Italië, er vele Europese landen hetzelfde te wachten staat. Dit beleid wordt ingegeven door Washington. Het probleem betreft ook u en uw kind. Niet alleen de ouders in Italië. Dus alstublieft verdiep u in onze situatie. Onze media onthouden ons van de juiste informatie over vaccins.

Meer info over vaccinaties:
Italiaanse ouders willen asiel aanvragen door vaccinatiedwang
Vaccinatieprogramma’s risicovol maar winstgevend voor bedrijven
Overheid bevordert vaccinaties terwijl instituut vecht tegen kwik