10 Oktober 2017 werd er een bericht geplaatst met de titel:

„Bundesregierung bestätigt Chemtrailprojekte“ – Interview und öffentliche Reaktionen

Dit is een publicatie van “Sputnik-Deutschland” geweest.

Helaas bleek dit bericht onbetrouwbaar, nader onderzoek van een bezoeker van Apokalyps-Nu bracht aan de oppervlakte dat de bronnen van het bericht niet deugden en daarmee dat het bericht i.p.v. verhelderend juist versluierend is; een nep-bericht.

Dat is heel erg spijtig en berichten van Sputnik zullen, als deze toekomstig worden opgenomen, nadrukkelijk worden gecontroleerd op bronnen om zo’n voorval te kunnen voorkomen. Sputnik is van dit vooval op de hoogte gesteld.

En ondertussen blijft geo-engeneering zo heelaas in een waas verhuld, ondanks alle feiten welke hierover wel openbaar bekend zijn. Het doel rond al deze feiten is (militair) geheim en vindt nog altijd geen heldere weg naar het openbare leven…