Sleepwet-Referendum

Publicatie: https://teken.sleepwet.nl/, 12-8-2017

 

Sleepwet

Referendum

Het onderstaande formulier is bedoeld om het makkelijker te maken om te tekenen voor een referendum aanvraag over de sleepwet. Meer informatie over de sleepwet kunt u vinden op sleepwet.nl. De kieswet stelt dat er in de eerste fase (inleidend verzoek) 10.000 handtekeningen per post opgestuurd dienen te worden. Om u te helpen en om postzegels te besparen hebben wij, een onafhankelijke groep bezorgde studenten uit Amsterdam, het onderstaande formulier ontworpen. Wij printen de papieren versie van het kiesraad formulier en overhandigen die aan de kiesraad. Dit formulier is beschikbaar tot en met 22 augustus 2017. Het originele formulier kunt u vinden op de site van de kiesraad. Als er op 24 augustus 10.000 handtekeningen binnen zijn start de tweede fase en dienen er 300.000 handtekeningen verzameld te worden. Let op, mocht het zover komen, dan dient u opnieuw te tekenen.

Door het onderstaande formulier in te vullen verklaart u het volgende gelezen en begrepen te hebben:

  • Door uw gegevens in te vullen steunt u het inleidend verzoek tot het houden van een referendum over de volgende wet / het volgende verdrag: “34588 – Wet houdende regels met betrekking tot de inlichtingen- en veiligheidsdiensten alsmede wijziging van enkele wetten (Wet op de inlichtingen- en veiligheidsdiensten 2017)”
  • U kunt een ondersteuningsverklaring afleggen indien u Nederlander bent, 18 jaar of ouder bent op 24-08-2017 en niet uitgesloten bent van het kiesrecht.
  • Indien u buiten Nederland woont kunt u geen gebruik maken van dit online-formulier.
  • De gegevens worden niet met derden gedeeld, worden versleuteld opgeslagen, niet gebruikt voor andere doeleinden dan het printen van het formulier en zullen hierna direct vernietigd worden.
  • U verklaart dat u slechts eenmaal een verzoek indient ten behoeve van dit definitief verzoek en de gegevens naar waarheid invult. Door op “Akkoord” te drukken gaat u akkoord met deze voorwaarden en verklaart u daaraan te voldoen.

Zie origineel webformulier: https://teken.sleepwet.nl/