Ingezonden door Marc van Delft


Michaelische moed en alertheid om de draak van het materialisme tegemoet te treden zijn actueel op de Michaelsdag en in de komende Michaelstijd.
In deze documentaire van Marc van Delft over zijn orkestwerk ‘Michaelsday symphony’ komen alle bekende alert-thema’s ter sprake, zoals de strijd van Michael met de draak in deze apocalyptische tijd, en wie en wat de dienaren zijn van de draak en wie / wat Michaelsdienaren zijn.

Het begin van de documentaire gaat meer over de kosmische evolutie, het gedeelte met alle alert-thema’s begin zo vanaf 25 a 28 minuten na aanvang. (maar de 1e helft is ook zeer de moeite waard om te zien!)
In het kader van de naderende Michaelstijd en de Michaelsdag op 29 september is het misschien aardig om​ dit te vieren en te gedenken door naar deze typische michaelische alertfilm over de Michaelsdag Symfonie te kijken.​