GRIEPRIKKEN VEROORZAKEN MEER DAN 5 KEER ZOVEEL ADEMHALINGSINFECTIES – EEN GEVACCINEERDEN VS ONGEVACCINEERDEN STUDIE

Door Heidi Stevenson van Gaia Health

Publicatie: eind oktober 2017

(Vertaald door Mara Gabriëlle voor Vaccinvrij)

Zou jij geïnteresseerd zijn in een vaccinatie die meer dan 5 keer zoveel ziekte veroorzaakt? Als je de seizoensgebonden griepvaccinatie neemt, dan is dat wat je doet. Het seizoensgebonden triviale griepvaccin resulteert in 5,5 keer meer incidenten van ademhalingsziektes, volgens een studie gepubliceerd in ‘Klinische Infectieziekten’.

De studie is vooral opmerkelijk omdat het een dubbelblinde placebo-gecontroleerde test was – en de onderzoekers gebruikten een zoutoplossing, een werkelijk inactieve placebo, als vervanging voor het triviale griepvaccin. De meeste vaccintesten maken gebruik van actieve placebo’s, wat substanties zijn die ingrediënten bevatten die in de vaccins zitten, waardoor de studies zinloos zijn – hoewel dit feit bijna nooit in het schrijven wordt onthuld.

De deelnemers werden gevolgd voor een gemiddelde duur van 272 dagen. Het actieve influenzavaccin dat toegediend werd was Sanofi Pasteur’s Vaxigrip. Het onderzoek omvatte kinderen van 6 tot 15 jaar. 69 kregen Vaxgrip en 46 kregen de zoutoplossing.

Wat de effectiviteit tegen influenza betreft, schreven de auteurs:

“Er was geen statistisch significant verschil in het risico op bevestigde seizoensgebonden infectie tussen de ontvangers van TIV [trivalent influenza geïnactiveerd vaccin] of de placebo.”

Het griepvaccin gaf geen voordeel! De auteurs probeerden dat te verhullen door toe te voegen:

“TIV-ontvangers hadden een significant lager risico op infectie van seizoensgebonden influenza, op basis van serologisch bewijs.”

Met andere woorden, de auteurs proberen te suggereren, ondanks het feit dat vaccinontvangers net zoveel echte griep hadden gekregen als degenen die een placebo hadden ontvangen, dat ze nog steeds profiteerden vanwege “serologisch bewijs”. Dit “serologische bewijs” bestaat uit antilichamen die geproduceerd worden als het resultaat van een vaccin, wat de standaard methode is om de effectiviteit van een vaccin te bepalen. Met andere woorden, de effectiviteit van een vaccin wordt niet bepaald door het voorkomen van ziekte, maar door hoe het de aanmaak van antilichamen veroorzaakt!

Maar het verhaal is nog erger dan dit. De studie heeft ook aangetoond dat het vaccin resulteerde in ontvangers die 5,5 keer meer ademhalingsziektes hadden. Hier een gedeeltelijke analyse van hun resultaten (zie bijgevoegd plaatje):

Screen Shot 2017-10-31 at 11.29.07

Zoals je kunt zien (hoewel de auteurs beweren dat er geen verschil was in gevallen van influenza tussen de deelnemers die een vaccin kregen en degenen die de placebo kregen) lijkt de realiteit heel anders te zijn: Er waren in totaal 116 griepgevallen in de gevaccineerde groep en 88 in de placebogroep.

De auteurs spelen met statistieken in deze studie door aannames te gebruiken over de vraag of mensen eigenlijk wel ziektes hadden, omdat er veel gevallen waren die niet geverifieerd konden worden. Ze kwamen op een relatief risico van 4.4. In ieder geval is relatief risico eigenlijk een betekenisloze statistiek hier, omdat het vereist dat de blootstelling aan het veroorzakende middel bekend is, wat in deze studie duidelijk niet het geval was.

Ik heb de voorkeur aan een eenvoudiger, meer directe – en, ik geloof, eerlijkere benadering van het simpelweg vergelijken van het aantal ziektegevallen. Daarmee krijgen we 487/88, wat ons vertelt dat degenen die gevaccineerd waren 5,5 keer meer kans hadden op een bevestigde ademhalingsziekte!

Laten we nu eens kijken naar de andere ademhalingsziekten die mensen meer waarschijnlijk zouden oplopen als gevolg van vaccinatie voor influenza. Het rhinovirus is de algemene verkoudheid, dus geen groot probleem. Coxsackievirus en echovirus zijn echter heel anders. Van beiden is bekend dat ze de veroorzakers kunnen zijn van meningitis, verlamming, hepatitis en hartstoornissen. Dat is niet gebruikelijk, maar hetzelfde geldt voor het poliovirus. Het kan ook een meestal geringe ademhalingsziekte veroorzaken, die in zeldzame gevallen veel van dezelfde schade veroorzaken kan als coxsackievirus en echovirus kunnen.

Het is, daardoor, redelijk om aan te nemen dat het aantal ernstig verlammende ziekten ook kan toenemen door het influenza vaccin, en potentieel door elk vaccin tegen ademhalingsziektes.

IMPLICATIES

De implicaties van deze studie zijn ernstig. De auteurs suggereren:

“Ontvangst van TIV zou de influenza immuniteit kunnen verhogen ten koste van verminderde immuniteit tegen niet-influenza respiratoire virussen, door een of ander onbekend biologisch mechanisme. Als alternatief kunnen onze resultaten worden verklaard door tijdelijke niet-specifieke immuniteit na influenzavirusinfectie, door middel van de celgemedieerde respons, of, waarschijnlijker, de aangeboren immuunrespons op infectie.”

Met andere woorden, de daad van het injecteren van antistoffen beschadigt waarschijnlijk de aangeboren celgemedieerde immuunrespons, het deel van het immuunsysteem dat beschermt zonder de noodzaak om antistoffen te ontwikkelen. Ze gaan door om te zeggen:

“Het fenomeen van inmenging van virus is al meer dan 60 jaar goed bekend bij de virologie.”

De inmenging van vaccinaties met de aangeboren celgemedieerde immuunreactie is bekend! De auteurs gaan verder met verschillende bronnen die dit feit ondersteunen. Samengevat toont deze studie aan:

– Influenza vaccins bieden geen voordeel.
– Influenza vaccins veroorzaken een enorm verhoogd aantal ademhalingsziekten.
– Influenza vaccins – en heel waarschijnlijk andere vaccins – schaden de aangeboren cel gemedieerde immuunrespons, wat resulteert in een significante toename van incidenten van infectieziektes.

Niettemin, onze agentschappen van gezondheidsvernietiging, zoals de Amerikaanse alfabetsoep van FDA, CDC en NIH, de NHS, MHRA en DOH van de UK, ANPHA van Australië en Canada’s Health Canada, plus de internationale WHO en massale stichtingen zoals de Gates Stichting en GAVI – deze en zo veel meer liegen regelmatig over de realiteit van vaccinaties. Ze gebruiken angst tactieken en leugens om de winst van Big Pharma en Big Medicine te bevorderen ten koste van de bevolking, en erger, van onze kinderen.

De realiteit van al deze agentschappen is dat, hoewel ze wellicht gecreëerd zijn met het doel om onze gezondheid te profiteren, ze werden opgekocht door Big Pharma en Big Medicine, die erin geslaagd zijn om zich in te kopen. Het gevolg hiervan is dat deze agentschappen nu actief promotie maken en zelfs afdwingen dat producten en methoden gebruikt worden waarvan het belangrijkste is dat ze winst maken. Als dat betekent dat de publieke gezondheid moet lijden … Is dat blijkbaar het een kleine prijs om te betalen.

BRONNEN:

Originele artikel: Flu Shots Cause Over 5 Times More Respiratory Infections – A Vaccinated vs. Unvaccinated Study – Gaia Stevenson http://healthimpactnews.com/2013/study-flu-vaccine-causes-5-5-times-more-respiratory-infections-a-true-vaccinated-vs-unvaccinated-study/

Increased Risk of Noninfluenza Respiratory Virus Infections Associated With Receipt of Inactivated Influenza Vaccine; Clinical Infectious Diseases; Benjamin J. Cowling, Vicky J. Fang, Hiroshi Nishiura,
Kwok-Hung Chan, Sophia Ng, Dennis K. M.lp, Susan S. Chiu, Gabriel M. Leung} and J. S. Malik Peir; DOI: 10.1093/cid/cis307
https://pdfs.semanticscholar.org/b361/0064acf9617ed06a32445cca7def38e16b25.pdf

https://www.facebook.com/HonorHeidiStevenson