Melania Trump: “Wantrouw Big Pharma”

Melania Trump: “Wantrouw Big Pharma”

wanttoknow.nl · by GuidoJ. · November 29, 2017

First Lady Melania Trump heeft een lans gebroken voor de helende en verzorgende eigenschappen van de natuur, die haar goede gezondheid versterken. Ze heeft in een toespraak in enkele zinnen de Amerikaanse burgers opgeroepen om niet zo sterk te leunen op de farmaceutische industrie (‘Big Pharma’), voor hun ‘magische brouwsels’ om hun ziekten te bestrijden. Toen ze een bezoek bracht aan een kinderziekenhuis in Washington D.C. vertelde Melania Trump, dat ze de burgers van haar land ‘eraan wil herinneren, dat de natuur een ‘geschenk’ is en hoe dezelfde natuur en de buitenlucht, zo overvloedig aanwezig in ons prachtige land, kan bijdragen aan helingsprocessen’.

Ze sprak verder in dezelfde termen: “Ik ben een gepassioneerd voorstander van het integreren en interpreteren van natuurlijke elementen, in ons dagelijks leven, om een warme, verzorgende en positieve omgeving te creëren. Ik geloof dat deze natuurlijke voordelen een instrument kunnen zijn, in het versterken van de gezondheid en het welzijn van alle kinderen.”

Dit perspectief wat mevrouw Trump hier deelt over zorg, is een identieke perspectief als dat van haar mand, de president van de VS.Trump gaat met z’n keiharde uitspraken regelmatig verder en uit vaak een regelrechte waarschuwing aan het adres van het Amerikaanse volk over het kwaad en de excessen die Big Pharma op haar geweten heeft.

Donald Trump is uitgesproken over vaccins..!
Tijdens een interview met het programma Sirius XM, waarschuwde de Amerikaanse president onlangs nog, dat de griepprik de grootste oplichtingpraktijk is uit de medische geschiedenis. Door veel lobbywerk gecreëerd door Big Pharma, om veel, heel veel geld te verdienen aan kwetsbare mensen. En hen feitelijk ziek of nóg zieker te maken..! En vanuit zijn commerciële visie is Trump helemaal keihard, door te stellen dat een genezen en gezond mens een ‘verloren klant’ is voor de farmaceutische industrie. (zie afbeelding over het ‘dilemma’ van Big Pharma)

‘A cured patient is a lost customer for Big Pharma’

Donald Trump

Donald Trump heeft geen goed woord over voor de ‘griepprik’, waarbij hij de woorden ‘totaal in-effectief’ zelfs in de mond neemt, en er haastig bij vermeld dat hij nog nooit een griepprik in zijn leven heeft toegestaan. “Ik heb er nog nooit een gehad.En zo lang ik leef heb ik nog nooit de griep stevig te pakken gehad. Ik moet er niet aan denken.. Het idee alleen al, dat er rommel in mijn lijf gespoten wordt. En dat is toch in essentie wat ze doen. En dit laatste griepvaccin blijkt – om maar eens wat te noemen- nauwelijks effect te sorteren.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=cDARZJxzeoY?feature=oembed]

Weet je wat mij aan het denken zet? Dat ik vrienden heb, die regelmatig een griepprik halen en dan gewoon de griep krijgen. Weet je, dat zou ieder mens toch aan het denken moeten zetten? Ik heb een aantal rapporten voorbij zien komen, waaruit blijkt dat de laatste griepprik totaal geen resultaten laat zien!”

Feitelijk heeft Donald Trump het totaal bij het rechte end.
Ook in Nederland komt het RIVM niet verder met het verdedigen van de griepprik, die nauwelijks haar resultaten laat zien (HIER en HIER), dan ‘excuses’ te maken voor de ineffectiviteit van de actuele griepprik, omdat ‘de griep een continue veranderend virus is, waarvan wetenschappers heel moeilijk kunnen vaststellen, hoe het dit jaar weer zal muteren!’

Dierenarts en viroloog Ab Osterhaus bij Pauw & Witteman. In de tijd van het uitbreken van de Mexicaanse Griep. Van belangenverstrengeling was geen sprake, zo zei hij. Vergat ter plekke even zijn 3%-aandelenbezit in Isconova te vermelden. Een van de heftigste angst-turbo-doktoren, waar het de grieppaniek betreft.. Drinkt wiskey als het RIVM de 20 miljoen vaccins besteld, op kosten van de Nederlandse belastingbetaler… (klik voor artikel)

Het bizarre FEIT is dus, dat nergens bewijs is van de werking van de griepprik, maar dat in Nederland alleen al, jaarlijks zo’n € 60 miljoen (!!) over de balk wordt gegooid, om mensen de ILLUSIE te geven, dat ze beschermd zouden zijn tegen de griepprik.Daarnaast is er steeds grotere weerstand vanuit de gedachte dat deze griepprik, met het injecteren, JUIST stoffen in het lichaam brengt, die ervoor zouden kunnen zorgen, dat de gevaccineerde persoon, de griep WEL KRIJGT..!

De vraag is waarom een GIFTIGE, medisch goedgekeurde stof, überhaupt ingespoten mag worden, zonder dat er bewijzen van zijn inzake de effectieve en VEILIGE werking van deze griepvaccins.En het meest krankzinnige van dit griepvaccin-verhaal? De farmaceutische industrie geeft zelf toe, dat dit ‘populaire’ vaccin niet werkt. Kijk naar dit artikel waarbij duidelijk is dat het niet alleen ‘onwetendheid’ is van Big Pharma, maar regelrechte FRAUDE en MANIPULATIE om dit griepvaccin maar doorgedrukt te krijgen..! (HIER)

Veel Amerikaanse critici vragen zich af, waarom dit vermeende antigriepmiddel elk jaar mag blijven worden toegediend, gebaseerd op voodoo-achtige dogma’s en lepe marketingtrucs van de farmaceutische INDUSTRIE. Maar met deze uitgesproken president Trump en zijn First Lady in het Witte Huis, die ook niet op haar mondje is gevallen, kunnen we ons in ieder geval opmaken voor een paar jaar van Big-Pharma-bashen inzake de corrupte kant van deze industrie.

* * *