De NOS dient voorgekookt Bellincat-hapje op…

wanttoknow.nl · by GuidoJ. · December 10, 2017

Je hebt ongetwijfeld het nieuws gezien, over de ‘stevige ontdekking’ door het ‘onderzoekscollectief Bellingcat’, inzake de Russische generaal, die achter de getapte telefoongesprekken zou zitten, in de tijd van het neerhalen van de MH17. Poetin is nog nét niet in schotsbereik, maar dat kan elk moment gebeuren natuurlijk, nu de ‘bewijzen’ zich blijven opstapelen..Het onderzoekscollectief ‘Bellingcat’, dat we hier eerder op de site al hebben ontmaskerd als onwetenschappelijk en opgericht door George Soros (indirect), met het doel ‘goedbedoelde bewijzen’ aan te dragen rondom heftige gebeurtenissen, zoals aanslagen, opstanden, revoluties, etc.

Dat gebeurt, aldus Bellingcat, met ‘bijzonder technische’ vaardigheden. Zo is Elliot Higgins/Bellingcat aan de slag gegaan en deed nu weer een ‘heftige ontdekking’. Op de methode waar échte, wetenschappelijke en journalistieke onderzoekers, van gruwen..! Kennelijk is er bij de NOS én Belingcat dus geen enkele twijfel over de authenticiteit van de opnames. Het enige dat de NOS in dit kader doet, is ‘citeren’ wat Bellingcat heeft geconcludeerd.. Wat moet dat een fijn gevoel zijn.

Terwijl IEDEREEN weet dat je met het grootste gemak software kunt toepassen, die al meer dan een decennium op de markt is, die het mogelijk maakt om fake-beelden en fake-opnames te maken, die er 100% authentiek uitzien. Fantastisch materiaal natuurlijk om een valse-vlag-operatie te onderbouwen. Je laat geluiden horen van een ‘afgeluisterd telefoongesprek’ en niemand die zich afvraagt of het wel authentiek is…? Nog niet van die software gehoord? Nog nooit van een valse-vlag-operatie gehoord..? Niet aan de CIA gedacht als kwade genius.

Niet bizar, dat het BUK-konvooi door ‘mensen’ is gefilmd, die ‘deze lanceerinrichting’ voorbij zagen komen, zódanig dat je -wanneer je al die filmpjes aan elkaar plakt- preciés de route hebt, die het konvooi zou hebben gereden. En ja, ook een filmpje natuurlijk met de ‘missende BUK’… Als kers op de taart..!Wat zijn ze toch knap, die CIA-jongens?

Of wij daar bewijzen voor hebben, dat de CIA hier achter zit? Nee, niet direct, maar het is WEL de meest voor de hand liggende versie van wat er is gebeurd.. Want.. Het ultieme wapen van een valse-vlag-operatie, is het aandragen van ‘onmiskenbaar bewijs’, dat ‘de smerige streek’, door een bepaalde groep uitgevoerd is. Een groep die er feitelijk niets mee te maken heeft, maar als ‘zondebok’ dient te worden aangewezen.

De onschuldige is dan dus schuldig en de werkelijke schuldige, de slimmerik, die het allemaal in elkaar draaide, ontspringt de dans.. Decennia-lang zijn we met deze manier van militaire operaties om de oren geslagen, waarbij geen enkel MENSENLEVEN heilig was; integendeel: hoe meer doden, hoe groter de schuld van de onschuldige(n)… Dit is allemaal geen abacadabra, iedereen -vooral reporters!!- kennen toch de optie van de valse-vlag..? Waarom wordt die dan niet als optie meegenomen in de zoektocht naar de schuldigen van de moord op 300 onschuldige MH17-passagiers..? Als meneer Higgins van het ‘onderzoekscollectief Bellingcat’ zo slim is (HIER), waarom dan geen MH17-diepte-analyse van een mogelijke, WERELDWIJD BEKENDE VALSE-VLAG-OPTIE..??

Wat is het motief om de MH17 uit de lucht te halen?
Is het een vergissing, dan is het niet zo heel moeilijk, om dit -al dan niet versluierd en met propaganda- toe te geven. Heb je het namelijk gedaan, dat vliegtuig neerhalen, dan zou dit boven water komen, met allerlei spionage-satellietbeelden. Al iets gezien van de VS in die richting..??? John Kerry was als minister van Buitenlandse Zaken de eerste die WIST dat het de Russen waren.. Maar waar is het bewijs van deze beste man? Nooit getoond. Essentieel bewijs toch?

Geen NOS-reporter die er op aan blijft dringen en zich afvraagt waar Kerry dan die info vandaan haalde..? Bizar toch? En nu krijgen we door de NOS weer het voorgekookte verhaal van Bellingcat geserveerd..?!

Bij elke misdaad hoort een motief. Van doodslag is sprake als het niet de intentie was om iemand te doden, maar bij moord, hoort een motief. Waarom is het gedaan? Elke ‘inspector Morse’ of ‘Father Brown’ lost in detective-series moordmisdaden op, door te kijken naar het motief.. Welk motief had de dader om deze daad te plegen.. Is niet zo heel ingewikkeld toch? En waarom zou de CIA geen baat hebben bij Poetin-bashen..? Rusland als de kwade genius afschilderen en de pro-Amerikaanse rotzooimakers laten omarmen en hen Oekraïne laten bezetten via een fake-revolutie om de democratisch gekozen president af te zetten..?

Heb je deze fake-video/audio-software nog niet gezien..?
We laten je graag deze video nog eens zien, met softwaredemonstratie, waarin zelfs presidenten zeggen, wat men wil dat ze zeggen.. Het (digitale) gezicht van de president wordt gebruikt door een ‘morfing generator’, die het gezicht dusdanig beweegt dat het bij de geluidsopname past.. Dan heb je dus het gezicht van de persoon, die de woorden zegt, die je bijvoorbeeld als ‘bewijs’ wilt aandragen.

Deze ‘Face 2 Face’-software is ontwikkeld door de Stanford Universiteit, die sowieso al een zeer bedenkelijke reputatie heeft in samenwerking met de CIA/FBI/Amerikaanse geheime diensten. Het systeem kan volstaan met een simpele webcam, om de gezichtsuitdrukkingen te projecteren op gezicht naar wens. Deze video laat dit zien; dat zelfs George Bush, Donald Trump en Barack Obama hiervoor kunnen worden gebruikt. Media-analist Mark Dice vertelt het verhaal, dat aantoont, dat dit de doos van Pandora is, in het faken van potentiële misdadigers/criminelen, die dat in het écht niet zijn..! Kijk naar deze 2 video’s.

De gemorfte stem bij de 9/11-aanslagen..
Natuurlijk is het dan zaak, dat je de juiste stem bij de beelden brengt. Anders spreekt ‘de president’ met een andere, onbekende stem. Daar waar deze videosoftware minder oud is, is het morfen van stemmen/geluiden al veel langer in zwang. Bekend is het verhaal van de man die in een van de vliegtuigen zat, die in de Twin Towers gevlogen zou zijn. Het verhaal gaat, dat hij in staat geweest zou zijn, om vanuit het vliegtuig, met zijn mobiel, zijn moeder te bellen.. En daar begint het verhaal..

Mark Bingham stelt zich voor aan.. zijn moeder..
Mark Bingham was een passagier aan boord van vlucht # UA93, op 11 september 2001. Hij zou vanuit het vliegtuig, met zijn mobiel zijn moeder hebben gebeld en zijn moeder verklaarde zijn stem te horen, maar wat hij ‘zei’, deed haar het tegendeel vermoeden. ‘Mark’ zei: “Hallo moeder, dit is Mark Bingham!”. Welke zoon gaat zich nu met volledig naam en achternaam (!) voorstellen aan zijn eigen moeder. Zijn moeder heeft bevestigd dat het zijn stem was, die ze hoorde. Het is tegenwoordig al mogelijk om met consumentensoftware, zoals o.a. ‘Voice Changer Software Diamond’ (HIER en HIER) een stem in te spreken en deze met de stem van iemand anders te laten ‘uitspreken’. Kijk naar dit voorbeeld.

Met deze wetenschap in het hoofd, dus de softwaremogelijkheden om ‘iemand anders’ dátgene te laten zeggen, dat je wilt horen, én het FEIT dat valse-vlag-operaties een alledaags wapen zijn van de CIA, is het ESSENTIEEL, dat de NOS en andere journalistieke kanalen, zich richten op de mogelijkheid, dat ze in de maling genomen worden door de CIA, inzake het aanwijzen van de schuldige rondom de MH17-ramp. Vooral het volledig ontbreken van een motief voor de Russisch-gezinde opstandelingen in Oost-Oekraïne, om een verkeersvliegtuig uit de lucht te schieten, is daarbij een essentieel gegeven. Daar waar het de CIA VOLLEDIG VAN PAS kwam, dat de consternatie richting de Russen ging, al één dag na het neerhalen van dit verkeersvliegtuig, de Boeing 777 van Malaysia Airlines.

* * *