VS-jagers proberen aanval op IS te voorkomen..!

VS-jagers proberen aanval op IS te voorkomen..!

12-12-17 10:10:00,

We hebben het op allerlei manieren al laten zien hier op de site: het bewijs van vele kanten afkomstig, dat de IS-strijdkrachten gesteund worden door de VS en niemand minder dan de Israëlische staat.. Van gewonde IS-strijders, die de grens met Israël worden overgebracht om in ziekenhuizen te worden verpleegd, tot de dreigingen van de premier van Israël, Benjamin Netanyahu, dat Syrië vergeldingsacties voor de kiezen zou krijgen, als het pogingen zou ondernemen het Syrische leger de troepen van IS aan te laten vallen..

De tatoeages van IS-strijders spreken nog misschien wel de meeste boekdelen in dit opzicht. Vandaar de bivakmutsen, die iedereen tegenwoordig voor gewoon houdt.. Verborgen strijders..? Is dat nodig dan, als je trots voor IS de heilige oorlog strijdt..?? Het is duidelijk dat de huurlingen van ISIS worden gebruikt om het smerige werk op te knappen in Syrië, teneinde de boef die Assad heet, van zijn troon te verdrijven. Daarbij is het weer toegestaan, onder het doorzichtige wapen van de Valse-Vlag-methode, anderen het vuile werk op te laten knappen..!

Of het nu gaat om het vergiftigen van burgerbevolking in Syrië met gifgas, en dit op het conto van Assad proberen te schrijven, het roven en vervoeren van aardolie uit de Syrische bodem, of om het uitmoorden van hele gebieden in de Syrische en Iraakse woestijn. De bewijzen zijn duidelijk en in die zin lijdt het Amerikaanse leger, ongetwijfeld aangevoerd door hoge legerofficieren van de CIA, een zéér gevoelige nederlaag tegen het Russische leger, dat in samenwerking met het sterke Syrische leger toch maar in staat bleek, het Westers-imperialistische leger te keren.

Nu is er nieuw bewijs voor de krampachtige pogingen van het Amerikaanse leger, nog iets heel te houden van het ISIS-strijdkrachten.. Russische vliegtuigen, die IS-kampementen willen bombarderen, worden hierin ernstig gehinderd door.. Amerikaanse gevechtstoestellen..! Hier het verhaal zoals verteld door een hoge officier van het Russische leger. Op het NOS- of RTL-journaal gezien..?? Nee toch! Dat geeft te denken!

x

x

VS-jager probeert aanval op IS te voorkomen..!

2017 © WantToKnow.nl/be
origineel: South Front

x

De Russische Su-25 (dezelfde toestellen die rondom de MH17 zouden zijn gezien)

Op 9 december jl, liet de Russische generaal-majoor Igor Konashenkov als woordvoerder van het Russische ministerie van Defensie weten,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: