Defensie eindelijk onderzocht; Dieuwertje Kuijpers en Victor van Wulfen

Defensie eindelijk onderzocht; Dieuwertje Kuijpers en Victor van Wulfen

22-12-17 07:25:00,

De 4e aflevering met voormalig straaljagerpiloot, defensie-klokkenluider en kroongetuige Victor van Wulfen.

Van Wulfen was 20 jaar militair bij de luchtmacht. In die periode is hij tegen een groot aantal zaken aangelopen die binnen de organisatie zowel de integriteit, als de veiligheid van het personeel in gevaar bracht. Van Wulfen heeft dit gedurende een groot aantal jaren binnen defensie, zonder resultaat aangekaart. Sinds drie maanden heeft hij de luchtmacht verlaten en stelt hij zich openlijk en zeer actief op als klokkenluider. De Tweede Kamer is inmiddels wakkergeschud en verlangt onderzoek.

Help Café Weltschmerz en onze toekomst met een donatie of adopteer een aflevering www.cafeweltschmerz.nl/doneer

Dit delen:

 » Lees verder