Minder Publicaties & Meer informatie-mogelijkheden ApokalypsNu

Door de redactie – 24-12-2017

De laatste dagen werd het al zichtbaar… minder publicaties!

Alhoewel iedere volger / abonnee zelf kan instellen hoe vaak per dag en/ of week publicaties per email zullen worden bekend gemaakt, leiden vele dagelijkse publicaties soms toch ook tot een ervaring van overdaad.

Publicaties zijn daarbij (soms wat willekeurige) keuzes uit een vaak grote hoeveelheid voorgeselecteerde informatie over (ca. 400) publicaties dagelijks op sites wereldwijd.

Vanaf vandaag zal in de rechter kantlijn van het blog het ‘RSS-reader’ kopje ” RSS ACTUELE SELECTIE VOOR MOGELIJKE PUBLICATIE” te vinden zijn. Hier staan voortdurend actuele en voorgestecteerde publicaties wereldwijd. Hieruit worden de eerst volgende publicaties op ApokalypsNu geselcteerd.

De meeste voorgeselcteerde publicaties zullen NIET worden gepubliceerd. Het zijn er veel te veel.

Er zullen dagelijks ca. 4 publicaties zijn, bij voorkeur 2 nederlandstalige- en 1 engels- en duitstalige publicatie.

Elke publicatie eindigt met een kopje: “xxx -talige- geselecteerde- maar niet gepubliceerde artikelen:” met daaronder alle actuele voorgeselecteerde maar niet gepubliceerde informatie in de taal (xxx) van het artikel.
Dit houdt in dat de hier te verschijnen artikelen dus eveneens voortdurend vernieuwd worden, waarbij de nieuwst artikelen steeds bovenaan staan en de oude uiteindelijk onderaan uit de lijst verdwijnen.

Op deze wijze is voor een ieder gemakkelijker te zoeken naar publicaties van eigen interesse en er is daar nu ook méér van ter beschikking.

Onder het menu-kopje “RSS-NIEUWS” zijn de vele nieuwsbronnen met hun oorspronkelijke publicaties te vinden. Vanuit deze publicaties werd dus een voorselectie gemaakt.