Diepgaand onderzoek Fred Teunissen naar chemtrails | Hemel onder vuur | Aarde en milieu | Earth Matters

earth-matters.nl · by Arjan Bos · December 19, 2017

Chemtrails bij Amersfoort schothorst(Earth Matters | door Arjan Bos) Fred Teunissen is een schrijver voor verandering. Dat doet hij al sinds de jaren 70 en in de laatste jaren onderzocht hij onder meer ecodorpen, vrije energie, het kosmische geheugenveld (de Akashakronieken) en kunstmatige intelligentie. Zijn laatste boek is getiteld ‘Hemel onder vuur’, de vrucht van 2 jaar diepgaand onderzoek naar het fenomeen chemtrails.

Een onthullend interview over onder andere klimaatveranderingsbedrog, de gijzeling van onze atmosfeer door een complex geheel van veelal militaire toepassingen, het nano gevaar en oplossingen vanuit de samenleving.

Hij pleit onder andere voor een Sky lab waarbij onafhankelijk en continue metingen worden verricht naar de luchtkwaliteit en aanvullende politieke en juridische acties. Het interview sluit af met niets minder dan een ode aan de chemtrails.

Onder de video vind je meer links, video’s en de gegevens van de lezing op 14 januari 2018 in Houten.

Wil je een bijdrage aan Skylab leveren, Fred uitnodigen voor een lezing of iets vragen? Stuur hem dan een email op info@fredteunissen.nl Doe je dat liever via een beveiligde verbinding? Doe dat dan via Proton Mail: hemelondervuur@protonmail.com

Websites Fred Teunissen:

Bron: Earth Matters

Video

In het boek staan 34 verwijzingen naar video’s, die vind je hier.

Bronnenlijst
Er zijn meer dan tweehonderd voetnoten met hyperlinks in het boek opgenomen. Deze vind je per hoofdstuk gerangschikt, aanklikbaar en met het nummer van de voetnoot op deze pagina.

Stoptrail-foto’s
Fred heeft een speciale plaats ingeruimd voor stoptrail-foto’s. Stoptrails zijn vliegtuigsporen die in the middle of nowhere ophouden en die dan ook geen normaal condensspoor kunnen zijn. Want als dat zo zou zijn: waar is het vliegtuig dan gebleven?
Stoptrails en knippertrails zijn krachtige visuele aanwijzingen dat we met chemtrails te maken hebben.

FAQ
Op zijn site is er ook ruimte voor vragen en antwoorden. Die vind je op de Frequent Asked Questions pagina.

Hemel onder Vuur

Auteur / Fred Teunissen
ISBN / 9789491728273
Uitvoering / paperback met fotokatern
Omvang / 260 pagina’s
Verschijning / november 2017
Prijs / € 20

Hemel onder Vuur is te koop bij alle online boekwinkels, zoals Boekenroutebol.com en Bruna

Eerste reacties van lezers:

“Indrukwekkende beschrijving van het verschijnsel chemtrails en geoengeneering. Het begin, met de getuigenverklaringen brengt je als lezer meteen in het hart van de zaak en raakt door de emotionele impact. De documentatie en de analyse van de gegevens zijn zeer accuraat en daarmee behoorlijk schokkend.”

“Een zeer interessant boek, soms heel makkelijk leesbaar maar soms ook door de vele Engelse teksten niet voor iedereen even makkelijk toegankelijk.”

“Goede onderzoeksjournalistiek. Vakgenoten van de auteur kunnen hier een puntje aan zuigen.”

“Goed geschreven en informatief, maar het lezen viel mij zwaar, want alles in mij verzet zich tegen de gedachte dat dit waar zou kunnen zijn.”

Hemel onder Vuur / Lezing

Fred Teunissen over chemtrails:
· zondag 14 januari 2018
· EXPO Houten
· Truth & Conspiracy Convention

Nederlandstalige- geselecteerde- maar niet gepubliceerde artikelen:

[rss url=https://www.instapaper.com/folder/3512068/rss/6196606/hBBwhP0ZNQTzoQKPjMpBOlQ75o show_title=true show_links=ture show_summary=true show_author=true show_date=true recent=false]