De Berlijnse fake-kerstmarkt-aanslag van 2016..

De Berlijnse fake-kerstmarkt-aanslag van 2016..

30-12-17 08:23:00,

Een jaar geleden, werd de aanslag op de kerstmarkt in Berlijn uitgevoerd. Om precies te zijn, op maandag 19 december 2016 rond acht uur ’s avonds. Dat gebeurde, volgens de officiële ‘story’, toen een vrachtwagen met Pools kenteken, met hoge snelheid op de Breitscheidplatz bij de Gedächtniskirche op het publiek van een kerstmarkt inreed. Deze vrachtwagen zou daar 50 tot 80 meter hebben afgelegd. Het officiële aantal dodelijke slachtoffers bedroeg 12 en het aantal gewonden 56. Van de dodelijke slachtoffers op de markt waren 8 Duitsers, één Israëlische toeriste, een Italiaanse vrouw die in Duitsland woonde, een Tsjech en een Oekraïner.

In de cabine van de vrachtwagen werd het lijk aangetroffen van een man, naar later bleek de oorspronkelijke Poolse chauffeur. De Berlijnse politie meldde dat hij door de aanslagpleger was vermoord. En ja, zoals zo vaak bij ‘terroristische aanslagen’, werd in de vrachtwagen het identiteitsbewijs gevonden van een toen 23-jarige Tunesische man. Want wat moet een terrorist zonder een paspoort op zak, dat ze ook altijd vervolgens vergeten in het voertuig waarmee ze de aanslag uitvoerden. Als een soort ‘handtekening’ of noem het een identificatie-ansichtkaart. Hier begint ons verhaal.

En ja, zo heeft de kerstmarkt in Berlijn direct zijn lijntjes naar de ‘tactiek’ in Syrië, om een ‘derde macht’ het werk te laten doen. Moorden en plunderen en zorgen dat een ander dan de werkelijke schuldige, aangewezen wordt als het kwade genie, achter de aanslag..!!

De achterdocht die wij hebben, bij ‘officiële aanslagen’ van bijv. IS, is volledig gerechtvaardigd gebleken. Keer op keer blijkt de boeman-organisatie ISIS, verantwoordelijk voor deze daden. Terwijl we weten, dat deze organisatie wordt gesteund, door CIA en andere krachten uit ‘het Vrije Westen’.. Laten deze krachten dan toe dat dit soort daden gebeuren, of zijn ze er -keihard gezegd- niet gewoon zelf de initiators van.. Om onrust te stoken, de bevolking báng te maken, teneinde een vruchtbare bodem te kweken, voor nóg meer vijheidsbeperkende wetten en maatregelen..?

Hoe simpel is die gedachte ten opzichte van de ‘ingewikkelde optie’ van een groot-ISIS-spook, dat door de Westerse wereld doolt en haar slachtoffers eist.. Ongrijpbaar voor ál die geheime diensten, die er maar niet achter komen, wie of wat dit spook behelst.. Niet in staat zijn, met de vele miljarden aan budgetten, een simpele organisatie te ontmaskeren..

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: