2.963 Technische experts zien échte 911-complot..

wanttoknow.nl · by GuidoJ. · January 3, 2018

 

Inmiddels onderschrijven bijna 3000 (!!) architecten en ingenieurs, wereldwijd, de ONMOGELIJKHEID van de officiële verklaring van het instorten van de WTC-torens 1, 2 en 7..

De organisatie AE911Truth is een tijdje geleden met een boek naar buiten gekomen, dat de officiële versie van de aanslagen op 11 september 2001 ter discussie stelt. Hoewel wij redelijk op de hoogte zijn en blijven van ontwikkelingen op dit terrein, is dit boek min of meer aan onze aandacht ontsnapt en wellicht aan de jouwe..! Veel mensen classificeren de aanslagen van 11 september 2001 nog steeds met het uiterst naïeve containerbegrip ‘complottheorieën’, vaak vanuit een status van volledige ongeïnformeerdheid, of vanuit angst. Maar vaak vanuit een hautaine, veroordelende onkunde.

Architect Richard Cage, de onvermoeibare oprichter van de erudiete site AE911 (klik voor link). Omstreden omdat hij en de 3000 leden, de vragen stellen, die kennelijk niet mógen worden gesteld..
Maar nooit kreeg de ‘complottheorie rondom 911’ zoveel bijval als van deze technische wetenschappers. We spreken dan over de inmiddels ruim 2963 architecten en ingenieurs die áchter de AE911-organisatie staan, en dus ook achter deze publicatie van deze organisatie die streeft naar openheid inzake waarheidsvinding rondom de vernietiging van de 3 WTC-gebouwen op 11 september 2001. De beide WTC-torens, die we kennen als de ‘Twin-Towers’, en die instortten tussen 9 en 10 uur ’s ochtends, ná de inslagen vliegtuigen. Maar ook het laat die middag ingestorte gebouw WTC#7.

Wij bieden je dit boekwerk graag aan in pdf. Door HIER te klikken, krijg je het op je computer. Niet alleen voor jezelf, maar wellicht ook voor verdere verspreiding naar dié mensen die je kent en maar niet uitgesproken raken over de ‘onzin van de 911-complottheorieën’… (Je kunt ze bijv. de URL/link toesturen voor deze pdf-download.)

Maar je kunt ze ook vragen om wellicht sámen naar één van de a.s. uitvoeringen te gaan, van de fantastische 911-voorstelling van acteur/regisseur/theaterproducent George van Houts, getiteld: ‘Komplot’. Deze voorstellingen maken duidelijk dat het gedachtegoed rondom 911 nog springlevend is. We leven namelijk nog DAGELIJKS met de gevolgen van deze aanslagen.. Met name onze vrijheid in het algemeen en persoonlijke vrijheden in het bijzonder, zijn het kind van de rekening geworden.. Zéér waarschijnlijk, zo kunnen we achteraf concluderen, was dit ook preciés (een van) de doelstelling(en) van deze valse-vlag-operatie.

Het technische rapport van de ingenieurs..
In dit boekwerk verzamelt deze organisatie van architecten/ingenieurs, wetenschappelijk bewijs dat de goedkeuring kan wegdragen van de bijna 3000 leden/technische experts. Op het moment van verschijnen, kwam ook een nieuwe documentaire-film uit rondom deze aanslagen. Deze kunnen we je hier aanbieden inmiddels; we plaatsen hem hier in het artikel. De titel luidt: ‘911: Decade of Deception’.

Ook in deze film legt de oprichter van AE911Truth, Richard Gage, uit waar de pijnpunten van het onderzoek door het National Institute of Standards and Technology (NIST) liggen. Een open, verrotte en uiterst pijnlijke kies in het hele officiële verhaal over deze aanslagen. Gage eist een nieuw, maar vooral een onafhankelijk onderzoek, naar wat het instorten van deze 3 WTC-gebouwen op 11 september 2001 veroorzaakte.

Daarbij willen deze 3000 architecten en ingenieurs vooral weten waarom het 47-verdiepingen tellende WTC #7, het ‘kleine’ broertje van de Twin Towers, dat op zo’n 100 meter ten noorden van deze WTC#1 en #2-torens stond, plotseling inzakte. Dat gebouw werd niet door een vliegtuig geraakt, maar zakte wel als een pudding in elkaar. Officiële verhaal? Een brand, die de structuur ondermijnd zou hebben.. En ja, ook hier zakt het gebouw in elkaar, op het pad van de grootste weerstand.. Compleet verticaal. (Bizar, want de zwaartekracht werkt zódanig, dat vallende objecten altijd de weg van de ‘minste weerstand’ kiezen..!)

Vooral ook bij het tijdstip van het instorten van WTC 7 zetten Gage en zijn kompanen vraagtekens. De kleinere toren, waar de US Secret Service, Department of Defense en CIA enkele kantoren huurden, smakte tegen de grond om 17u20, zo’n 7 uur later dan de Noordtoren. En een van de meest bizarre zaken daarbij, is dat BBC-verslaggeefster Jane Standley die dag live vanuit New York berichtte en BBC-kijkers meldde, dat WTC 7 zojuist was ingestort. Niks geks natuurlijk, maar als je dat zoals zij deed, ruim twintig minuten doet VOORDAT dit daadwerkelijk gebeurde..?!?! Hetzelfde verhaal was op FOXnews te zien..!!

Kijk zelf op deze 2 YouTubes, en je ziet duidelijk dat, terwijl reporters het nieuws over de instorting vertellen, het gebouw op de achtergrond nog duidelijk fier en strak overeind stond.

Instorting over de weg van de MEESTE weerstand.. 
Zoals gezegd, is de manier waarop de gebouw instortten vooral een mysterie, volgens Richard Cage en zijn aangsloten, onafhankelijke 2.963 architecten en ingenieurs. Alle 3 de WTC-torens vielen namelijk kaarsrecht naar beneden; preciés zoals dit bij gecontroleerde ontploffingen tijdens het slopen van gebouwen gebeurt..Bij de eerste torens was ‘natuurlijk’ de vliegtuigen de oorzaak, hoewel dit ook van geen kanten te verdedigen is, maar dat is dan de officiële versie. Maar voor gebouw #7 was dat niet zo..

Maar zo’n ontploffing om het gebouw onderuit te halen, vereist natuurlijk weken, zo niet maanden voorbereiding en uiterste nauwkeurigheid. Het bizarre is ook dat hiervan bewijs is bij toren #7.. Van dat opblazen dan.. De eigenaar van het gebouw, Larry Silverstein, verklaarde vlak na de aanslagen, dat de brandweer met hem samen, had besloten om het gebouw te ondermijnen en te laten instorten, via de zg. ‘controlled demolition’. Maar toen heeft een oplettende dader-achter-de-schermen geroepen dat dit niet vol te houden was en dat meteen dan het bedrijf zich zou moeten identificeren, die dat die dag gedaan had..

En ja, toen moest álles teruggedraaid.. Silverstein ontkende zijn verhaal en zei dat hij met de term ‘Pull it’ iets anders bedoeld had, dan gewoon is met deze term, onder onroerend goedexploitanten (namelijk gecontrolleerde vernietiging = opblazen) Luister naar Silversteins geraffineerde praatje:

En wat werd toen het officiële instortingsverhaaltje..?
Het officiële NIST-rapport meldde, na jarenlang onderzoek.. dat het WTC7-gebouw was ingestort, nadat het rondvliegende puin van de andere instortingen die ochtend brand hadden veroorzaakt in de onderste verdiepingen van het gebouw no. 7. En ja hoor, deze branden -op een paar plaatsen van enkele onderste verdiepingen- zorgden er volgens het NIST voor, dat stalen steunbalken ‘begonnen uit te zetten’. En ja, dat zorgde uiteindelijk voor een kettingreactie. Terwijl wereldwijd hoogbouw-stalen gebouwen, die veel ouder zijn bovendien, dagenlang als een fakkel verzengde hitte doorstaan bij een brand, maar allemaal netjes blijven staan..

Uiteraard is dit onmogelijk,
zeker wanneer je dit verhaaltje op de mouw wilt spelden van ingenieurs en/of architecten.. Richard Gage classificeert deze officiële verklaring als ‘onmogelijk’. Een kantoorbrand kan deze catastrofe NOOIT hebben veroorzaakt en ook Leslie Robertson, één van de hoofdarchitecten/ingenieurs van het WTC-complex, gelooft niet dat dit enkel door een brand kon gebeuren.Volgens Gage is het gebouw via gecontroleerde explosieven gesloopt. Over het wie en het waarom spreekt hij niet. Maar hij is er wel zeker van dat het officiële verhaal niet klopt. En dus heeft een groep personen achter deze demolition een verhaal schuil te houden.

Tot slot kijk je naar een opname, waarbij aannemers/werklieden het gebouw WTC#7 verlaten en één van hen doodleuk aan de filmende persoon vertelt, dat dit gebouw (WTC#7) snel zal instorten..! De precieze bewoordingen zijn: “Keep your eye on that building, it will be coming down”..!!

We bieden je deze paper aan (klik op illustratie van de cover hieronder) en we hopen dat je er goede notie van neemt, dat dit rapport dus vérre van een ‘samenzweringstheorie’ is, maar wel een degelijk wetenschappelijke analyse, op basis waarvan de officiële verklaring van het instorten van de WTC-gebouwen, regelrecht de prullenbak in kan. Ja, onder het uitroepen van ‘dit is de valse samenzweringstheorie’…!

* * *

Nederlandstalige- geselecteerde- maar niet gepubliceerde artikelen:

[rss url=https://www.instapaper.com/folder/3512068/rss/6196606/hBBwhP0ZNQTzoQKPjMpBOlQ75o show_title=true show_links=ture show_summary=true show_author=true show_date=true recent=false]