Pandemie, prikken of Paracelsus – lezing

Pandemie, prikken of Paracelsus – lezing

alertgroepen.nl · by redactie · January 10, 2018

De lezing van Loek Dullaart gaat over de fascinatie die we hebben voor vaccinaties. Veel mensen geloven dat er een pilletje is voor elke kwaal of dat er een vaccinatie is tegen elke ziekte. We worden ermee volgestopt!
Worden we daar wel gezonder van? Pandemie, Prikken of Paracelsus. … Pillen, poeders, prikken, antibiotica, chemotherapie.

Elk vaccin triggert het lichaam om antistoffen aan te maken, ook voor ziektes die we misschien nooit zouden hebben gekregen. Het lichaam kan daar last van hebben, het is een aanslag op het immuunsysteem. Bovendien zitten er stoffen in vaccinaties die autisme en dementie bevorderen en verhinderen dat we in contact komen met ons zielegeestwezen… Ook bij pillen en poeders kunnen de bijwerkingen soms erger zijn dan de kwaal. De inhoud van bijsluiters is vaak onthutsend. Zo waarschuwen bijsluiters van psychofarmaca voor persoonlijkheidsverlies, voor agressiviteit en zelfmoord.

Is er een andere benaderingswijze van ziekte en gezondheid mogelijk? Allereerst was er een Rozenkruiser die Paracelsus heette. Hij zei dat elke mens zijn eigen genezer zou moeten worden. Hij reisde rond en onderzocht overal allerlei therapieën en geneeswijzen. Verder zijn er artsen die de psychische componenten van ziektes onderzoeken en daar de mogelijkheden voor genezing vinden.
Kunnen we mediterend onszelf èn anderen helpen genezen? Wat kunnen we vanuit Spiritualiteit veranderen in de Actualiteit?

Loek Dullaart heeft gewerkt in de drugshulpverlening en was jarenlang Vrije Schoolleraar. Hij geeft lezingen over spirituele en actuele onderwerpen en schrijft boeken. Verder begeleidt hij momenteel vijf ALERT-groepen in Nederland die zich bezighouden met de vraag: wat kun je vanuit de spiritualiteit doen in de actualiteit.

wanneer?
woensdag 17 januari a.s. 20.00 – 22.00 uur

waar?
Op Hodenpijl, Rijksstraatweg 20–24 , 2636 AX Schipluiden (bij Delft)

routebeschrijving

Rijksstraatweg 20-22
2636 AX Schipluiden
Telefoon: 015 – 380 18 40 (ook voor afspraken in de pastorie)
E-mail: info@ophodenpijl.nl

parkeren
Op Hodenpijl beschikt over 100 gratis parkeerplaatsen. Tijdens activiteiten kan het druk zijn, dan kun je aan de overkant op de Tramkade parkeren. Niet parkeren in de graskant, bij buren of langs de weg. Wegsleepregeling van toepassing en politie bekeurt actief.

kom op de fiets!
Extra parkeerplaatsen zijn bij de Post-Kogeko Sporthal in Schipluiden. Het is vanaf deze parkeerplaats 10 minuten lopen naar Op Hodenpijl.

routebeschrijving auto
Vanuit Rotterdam A13: Neem de richting Den Haag. Afslag 10 – Delft-Zuid. Volg Schipluiden (provinciale weg N470). Eind van de weg de A4 nemen en direct daarna afslag 13 naar Schipluiden. Volg borden Schipluiden. Na 100 meter linksaf bij stoplichten (Klaas Engelbrechtsweg), op rotonde rechtdoor. Op Hodenpijl volgt na 500 m rechts.

Vanuit Den Haag A4: Neem de A4 richting Hoek van Holland . Afslag 13 – Schipluiden. Volg borden Schipluiden en op de rotonde rijd je rechtdoor. Na ca. 500 m ziet je ons aan de rechterhand.

fiets
Met de fiets of te voet vanuit Delft of Den Hoorn: Ga in Delft via de Buitenwatersloot naar Den Hoorn (het water links houden). Steek in Den Hoorn de vaart over en neem de Tramkade (water rechts houden). Als je het viaduct over de A4 passeert zie je een fiets/loopbrug over het water naar Op Hodenpijl.

openbaar vervoer
Bus 33 (rijdt tussen station Delft Centraal en Naaldwijk, via Maassluis) en stopt voor onze deur (halte Hodenpijl). Lijn 33 rijdt dagelijks om 10 over half en 10 over heel richting Maasland. Op zondag en na 18.00 uur rijdt de bus om 10 over half. Naar Delft CS gaat bus 33 om 10 over het heel en op zondag en na 19.00 uur om 10 voor het heel. Kijk op http://www.veolia.nl voor de exacte tijden

Nederlandstalige- geselecteerde- maar niet gepubliceerde artikelen:

[rss url=https://www.instapaper.com/folder/3512068/rss/6196606/hBBwhP0ZNQTzoQKPjMpBOlQ75o show_title=true show_links=ture show_summary=true show_author=true show_date=true recent=false]

%d bloggers liken dit: