Misleiding en afleiding in de “Shithole” media-berichtgeving – Lang Leve Europa!

Misleiding en afleiding in de “Shithole” media-berichtgeving – Lang Leve Europa!

20-01-18 03:30:00,

Op de voorpagina van Nu.nl staat vandaag twee keer vermeld de Shithole-opmerking die nu in het nieuws is. De reguliere media maakt zich daarmee echter volledig belachelijk als je ziet wat de ‘bron’ van het gerucht daadwerkelijk is. Zie de video.

Na de ‘breek’ meer over de misleiding van de media én een reden voor deze misleiding. En dat maakt het niet alleen belachelijk maar medeplichtig.

Afleiding in de media

Het woord Shithole komt niet van Trump zelf, niet van mensen die betrokken waren in het overleg waar hij dat al dan niet heeft gezegd, maar van mensen die gebriefd zijn over het overleg. En mensen die dan ook nog naamloos blijven. En daar wordt vervolgens een heel circus voor opgetuigd door de reguliere kwaliteitsmedia. Niet alleen in de VS, maar zelfs door de media in NL! Kwaliteitsmedia, dus, maar dan volledig anders. Shithole-media.

Aldus “these people … familiar with the meeting”, een kwaliteitsbron voor kwaliteitsmedia.

Dus let niet op de raketaanvallen op Japan én Hawaii, let niet op de pedofilie, let niet op de arrestaties, let niet op de opgelegde identiteitspolitiek, let niet op het ‘Fake Nieuws’ censuur offensief door de EU, let niet op de introductie van EU-belastingen, let niet op de 15 miljard extra voor de EU, let niet op het feit dat u later met pensioen gaat omdat de EU graag immigranten wil importeren die zich misdragen, let niet op de no-go zones in NL, let niet op de omvolking.

Let ook niet op die donaties, let niet op Rutte, let niet op alle belastingdealtjes, let niet op WODC/Justitie, let niet op Oekraïne, let niet op al die wapenleveringen,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: