Vaxxed interviewt Nicole, een moeder van een kind met vaccinatieschade

 Vaxxed interviewt Nicole, een moeder van een kind met vaccinatieschade – Stichting Vaccin Vrij

stichtingvaccinvrij.nl · January 30, 2018

Het volgende interview van het Vaxxed team gaat over de schade die het zoontje van Nicole door vaccins opliep. En de lange weg om dit weer te hertellen. In 2008 werd het zoontje van Nicole zoontje geboren. Het was een traumatische bevalling die eindigde in een keizersnede.

Het kindje was zwak, maar desalniettemin kreeg hij op de dag van zijn geboortezijn eerste vaccin, zoals dat in Amerika gebruikelijk is. Direct na de toediening van het Hep B-vaccin begon hij vreselijk te krijsen, en wilde niet aan de borst drinken.

Met 6 maanden kreeg hij onder andere een schimmelinfectie die behandeld werd met meerdere antibioticakuren. Rond 9 maanden stabiliseerde het enigszins.

Hij haalde zijn mijlpalen met betrekking tot babbelen, lopen. Maar na de vaccins met 12 en 15 maanden krijste hij weer hele dagen. En na de prikken op 15 maanden ‘verdween’ hij in zichzelf. De moeder omschrijft het als zovele moeders met: ‘We raakten hem kwijt’.

Toen zei een arts: ‘Hij heeft misschien autisme’. ‘Hoe komt dat?’ vroegen de ouders zich af. Van de ene op de andere maand opeens een autistisch kind? Het duurde nog 9 maanden tot de diagnose autisme officieel gesteld werd. Al die tijd werd hij nog gevaccineerd. En het ging steeds slechter met hem.

Zijn ouders denken dat het door vaccinaties komt en werken hard aan zijn herstel. Via alternatieve geneeskundige behandeling komt hij een weer een beetje terug.

stichtingvaccinvrij.nl · January 30, 2018

Nederlandstalige- geselecteerde- maar niet gepubliceerde artikelen:

[rss url=https://www.instapaper.com/folder/3512068/rss/6196606/hBBwhP0ZNQTzoQKPjMpBOlQ75o show_title=true show_links=ture show_summary=true show_author=true show_date=true recent=false]

%d bloggers liken dit: