Criminele Politici

stanvanhoucke.blogspot.com · by stan · February 15, 2018

Ik raad jullie allemaal aan online via de onderstaande link aangifte van discriminatie te doen, heb het net gedaan!
Meldformulier Discriminatie
Vult u het meldingsformulier zo volledig mogelijk in. Zonder deze gegevens heeft de politie onvoldoende informatie om uw melding van discriminatie in behandeling te kunnen nemen. Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld. Het kan zijn dat de politie contact met u opneemt voor aanvullende informatie. Of om u te adviseren alsnog aangifte te doen.
Mijn melding
Melder is getuige Gebeurtenis op grond vanras Beschrijving incidentTV NPO Politiek-24 Debat Uitspraak Alexander Pechtold, leider van D’66: “Naar aanleiding van de verklaring van de minister van Buitenlandse Zaken Zijlstra, dat hij gelogen heeft over zijn ontmoeting met Poetin, heeft de D66-leider Pechtold tegenover de media, waaronder de NOS, het volgende verklaard: ‘…Ik moet de eerste Rus nog tegenkomen die zijn fouten zelf rechtzet.’ “Hiermee suggereert dhr. Pechtold namelijk dat alle Russen niet te vertrouwen zijn en/of liegen. Dergelijke uitspraken belemmeren ernstig het functioneren van Russen binnen de Nederlandse maatschappij, temeer omdat Pechtold één van de huidige regeringspartijen vertegenwoordigt.Over de dader(s)
Kent u de dader(s)?nee Geef een beschrijving van de dader(s)Te zien in Media en TVMijn gegevens
Volledige naamSonja van den Ende
Vult u het meldingsformulier zo volledig mogelijk in. Zonder deze gegevens heeft de politie onvoldoende informatie om uw melding van discriminatie in behandeling te kunnen nemen. Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld. Het kan zijn dat de politie contact met u opneemt voor aanvullende informatie…
POLITIE.NL

Nederlandstalige- geselecteerde- maar niet gepubliceerde artikelen:

[rss url=https://www.instapaper.com/folder/3512068/rss/6196606/hBBwhP0ZNQTzoQKPjMpBOlQ75o show_title=true show_links=ture show_summary=true show_author=true show_date=true recent=false]