Gedeeld op het Ouderplatform van Vaccinvrij – Stichting Vaccin Vrij

Gedeeld op het Ouderplatform van Vaccinvrij – Stichting Vaccin Vrij

22-02-18 09:43:00,

Ouderplatform“18 jaar geleden, zwanger van mijn dochter en net de deur geopend van een praktijk voor klassieke homeopathie, wist ik 1 ding zeker; vaccinaties zijn ZEKER niet onschadelijk en dus wist ik zeker dat ik mijn dochter (nog) niet zou laten inenten. Ik was al zo veel te weten gekomen over wat er algemeen verzwegen werd, dat ik eerder vreesde voor de gevaren van wel vaccineren als niet. Echter ik voelde ook heel erg de verantwoordelijkheid die op mijn schouders rustte, als aanstaande moeder en toen nog behorende tot de 2-3% van niet-gevaccineerden. Dus ik besloot op het consultatiebureau te melden dat ik het in ieder geval zou uitstellen, de vaccinaties en dat ik hen op de hoogte zou brengen als en wanneer ik over zou gaan tot vaccineren. Zodoende nam ik geheel en al verantwoording voor de keuze die ik op dat moment kon maken en kreeg ik rustig de kans dat kleine mensje in wording te leren kennen en ontdekken.

En gaandeweg groeide mijn vertrouwen en was het dit kleine mensje wat mij aldoor duidelijk maakte hoe juist mijn keuze was. Opgroeiend en gevoed met borstvoeding meer als 1 jaar lang, gedijde zij gestaag als een heerlijk gezond, vrolijk, frank en vrij mensje. De buro-arts vroeg mij zelfs op een gegeven moment hoe ik mijn dochtertje zo gezond hield. Het was een baby’tje met een lichte huid en roodachtig in het haar en haar ervaring met deze kinderen, waaronder ook haar eigen, was dat ze behoorlijk veel en vaak ziek waren. Ik kon wel juichen dat ze mij die vraag stelde en het antwoord was; op de eerste plaats niet vaccineren en verder o.a. gezonde, zoveel mogelijk biologische voeding, zonder e-nummers, geen suiker-houdende dranken en geen melk behalve die van moeders. Deze arts gaf mij als mens bevestiging in mijn juiste keuze, maar vanuit haar beroep mocht ze dit absoluut niet laten merken. Zo is onze dochter opgegroeid tot een prachtige, zeer zelfstandige puber van 17 nu. Wat mij betreft een super-voorbeeld van hoe gezond leven is zonder vaccinaties en ik ben dan ook vurig voor het doen van onderzoek naar ongevaccineerde kinderen. Wat zij allemaal NIET hebben of krijgen aan ziektes. En echt niet omdat er zoveel kinderen wel gevaccineerd zijn maar puur en gewoon omdat hun immuunsysteem optimaal werkt. 

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: