Aangenaam, Dingeman is de naam..

Aangenaam, Dingeman is de naam..

24-02-18 02:19:00,


x

x
Aangenaam, Dingeman is de naam..

2018 © Dingeman de Visser | deze versie WantToKnow.nl/be

x

Hoi Krachtig Mens, ik ben Dingeman. Mijn Leven lang vanaf mijn geboorte ontzettend gemotiveerd, vastberaden en vasthoudend hierin om de wereld te veranderen. Te verbeteren zogezegd. Meer Heel. Meer Liefde, meer Kracht, meer Bewustzijn, meer Weten, meer Vertrouwen, meer Zijn. Meer natuurlijk, Leven en verbonden zijn, voor alles en iedereen. Dus meer gevoel, wat ik zelf heel veel heb, o.a. in mijn Hart, en hiermee zie en weet en voel wat ‘ander’ Leven is, zoals dieren, natuur en gewoonweg alles. En ook ik. En ook wat niet Waar is, dus wat er wel is, maar onbewust of uit Eenheidskracht/Bron/Leven en wat zo een vreemde beweging/vorm heeft doordat het omgedraaid is, doordat het er in werkelijkheid niet is.

Dit ben ik mijn hele Leven al aan het onderzoeken en dit drijft mij. Door uit te pluizen en waar te nemen wat nu daadwerkelijke duisternis is en of dit er daadwerkelijk is en in welke vorm en wat dit dan is? Zo ook onbewust-zijn en ook Licht. En onderzoeken, met o.a. vele soms zeer heftige en krachtige ervaringen hoe dit zit. En dat bijvoorbeeld alles een spel, een illusie is. Het is er wel en goed dat dit spel gespeeld word, zo kom je achter dingen, maar het spel klopt niet meer. En alles kan in essentie wegvallen, want alles is er in feite niet.

En dit heb ik zelf ook letterlijk en figuurlijk ervaren, op diverse manieren en soms lange perioden, in diverse bewustzijnslagen, of dat dit juist ook allemaal wegvalt, en dus puur ‘is’. Dus enkel ‘is’ overblijft en dat je hiermee bestuurd en creëert. En dan zijn er ‘hogere machten’ die dit niet willen en dan alles op alles zetten om je over te nemen en uit te schakelen. Via vele diverse manieren. Deze machten willen niet dat er Kracht en hele Krachtige Kracht aanwezig is in deze Aarde en dus gaan ze te werk.

Dit is even een klein stukje.
Wat ik nu wil en doe, is mijn angsten overwinnen door deze juist aan te gaan, recht in de ogen te kijken, (dus juist zeker ook mijzelf, helemaal puur, helemaal bloot), in te voelen en dus ook de blokkeringen aan te gaan en deze uit of juist in elkaar te laten spatten,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: