ING-man Hamers: krijgt ie niet véél te wéinig..?

ING-man Hamers: krijgt ie niet véél te wéinig..?

09-03-18 10:07:00,

x

x

x

x
ING-man Hamers: krijgt ie niet véél te wéinig..?

2018 © WantToKnow.nl/be

x

Dat is wat je noemt met de deur in huis vallen toch? Een staatje van supergrootverdieners in de Verenigde Staten, waaraan meneer Jeroen, oud-SHELL-topman en president-commissaris bij ING, nog een puntje kan zuigen.. Jeweetwel, meneer Jeroen, die ooit verantwoordelijk was voor de onderhandelingen met de legertop in Nigeria, die SHELL moesten beschermen tegen de opstandige Nigeriaanse bevolking. Want zij kwamen heftig in opstand en protesteerden tegen het vernietigen van hun habitat, hun natuurlijke leefomgeving, door lekkages van de SHELL-oliepijpleidingen. (HIER) Meneer Jeroen is kennelijk gewend om cadeautjes uit te delen om zijn wereldbeeld ‘kloppend’ te maken. Zo blijkt ook nu, bij de nieuwe beloning voor ING-topman Ralph Hamers, die al sinds 2013 op die post zit.

Oud-SHELL-topman Jeroen van der Veer “Is hij nou zo slim of zijn wij nou zo dom?”

Wanneer deze meneer Jeroen spreekt over beloningen die meer ‘markt-conform’ zouden moeten zijn, neemt hij natuurlijk vooral zichzelf als voorbeeld, als super-grootverdiener in zijn functie als -inmiddels gepensioneerd- SHELL-CEO.. En nu vind hij ongetwijfeld dat deze Ralph Hamers uit de toon valt en feitelijk vals zingt in het ‘Grote Grootgraaiers.Koor’..

Daarin de top-industriëlen, die menen dat verantwoordelijkheid voor een mulit-miljarden-bedrijf hun graaigedrag netjes kan verantwoorden. En dat natuurlijk o.a. in relatie tot de 1,7% loonstijging van de rest van de werknemers van dit bankbedrijf, het pleps dat zich hiermee tevreden zou moeten stellen.. Van ING-toiletjuffrouw tot ING-pinautomaten-vakkenvuller; de ca. 14.000 werknemers van ING in Nederland zullen het ermee moeten doen. 1,7%, Alsjeblieft, voor al je trouwe diensten. Ga d’r maar eens lekker wat leuks mee doen.

En dan zijn er natuurlijk de klanten van ING?
Nou die hebben pas weer een verhoging voor hun kiezen gekregen, van tarieven voor hun betaalrekeningen. Want de bank is ernstig aan het investeren in efficiency. VOOR DE KLANT, zo wordt dát verhaal verkocht. Nee, niet voor de klant, want die wordt, net als het ING-personeel, als melkkoe-pleps gezien. Niets heb je te vertellen als ING-klant. Binnen zekere grenzen beslist de klant, jazeker. Maar voor de rest dient die te gehoorzamen aan de grote ING-klantenbijbel. Je komt bij de ING en dan handel je volgens de voorwaarden.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: