Dr. Franz – kinderarts met ruim 30 jaar ervaring – Stichting Vaccin Vrij

stichtingvaccinvrij.nl · March 8, 2018

Mensen die gedurende langere tijd in het onderwijs gewerkt hebben – of zoals Dr. Franz, meer dan 30 jaar als kinderarts – zien de gezondheid van onze kinderen achteruitgaan. De laatste decennia zijn er vele aandoeningen bijgekomen. ‘Stoornissen’ in het gedrag, leer, – en/ of ontwikkelingsachterstand, aandoeningen van het immuunsysteem zoals allergieën of astmatische aandoeningen, aandoeningen van het zenuwstelsel zoals epilepsie, aandoeningen in het ‘autisme spectrum’ en meer nemen allemaal in rap tempo toe. Onze kinderen worden zieker, niet gezonder. Het Vaxxed team interviewde Dr. Franz, een arts die de verhalen van ouders serieus nam en bovendien besloot in haar praktijk nooit meer dan twee vaccins tegelijkertijd te geven. Haar ervaringen spreken voor zich…

Vertaald door: Mara Gabriëlle voor Vaccinvrij

stichtingvaccinvrij.nl · March 8, 2018

Nederlandstalige- geselecteerde- maar niet gepubliceerde artikelen:

[rss url=https://www.instapaper.com/folder/3512068/rss/6196606/hBBwhP0ZNQTzoQKPjMpBOlQ75o show_title=true show_links=ture show_summary=true show_author=true show_date=true recent=false]