Voor drs. M. Rutte, geschiedenislesje aangereikt..!

wanttoknow.nl · by GuidoJ. · March 10, 2018

De verkiezingen uit 2010, toen alles nog redelijk rustig was in Oekraïne, gaven de werkelijke stemming aan in het land. Het donkerblauwe deel van het land is feitelijk Russisch-georienteerd. Dit is de werkelijk prooi voor de VS-NAVO-EU-elite..! Vind je het vreemd dat dit Russisch-sprekende deel zich helemaal niet ‘thuis’ voelt in de EU..? In het blauwe gedeelte kun je inderdaad ‘zomaar’ een stuk of wat seperatisten aantreffen.. Die dan natuurlijk weer ‘opstandelingen’ werden genoemd, nadat de VS, eh.. de opstandelingen de revolutie hadden gewonnen..

2018 © WantToKnow.nl/be (met dank aan GB)

Volgens de niet aflatende kennisbron Wikipedia, lezen wij dat onze minister-president, de heer Mark Rutte, in 1967 werd geboren. Hij is dus 51 jaar geworden, afgelopen februari. Sinds 2010 bekleed hij deze functie, dus de goede man heeft tijd genoeg gehad om de situatie in Oekraïne goed te beoordelen, in relatie tot het Vladimir (Poetin) Bashen. Want dat is natuurlijk in volle gang. Maar als je volkomen ongegronde argumenten tevoorschijn haalt, om deze Russische leider te kleineren met dus volledig onjuiste beschuldigingen, dan maak je toch één hele grote basisfout. Want wat is er aan de hand..?

“Al is de waarheid nog zo snel,
de leugen achterhaalt haar wel”.

drs. Mark Rutte

Na een gymnasiumopleiding in zijn geboortestad Den Haag volgde deze Mark Rutte vanaf 1984 een geschiedenisstudie aan de Rijksuniversiteit Leiden, waar hij na 8 jaar afstudeerde met een universitaire graad. Aldus diezelfde Wikipedia. Hij was dus afgestudeerd geschiedkundige. En dat hij daar 7 tot 8 jaar over deed, geeft aan, dat hij diep in de boeken gedoken moet zijn, want een gemiddelde studie geschiedenis, kost een gemiddelde geschiedenisstudent 3 (!!) jaar. (HIER) Enfin, de reden van deze lengte van Rutte’s studie staat er niet bij in de Wikipedia, dus is het gissen naar de werkelijke oorzaak. But who cares anyway..

Seperatisten worden opstandelingen, worden terroristen..
Maar het zou voor onze Mark’ toch een peulenschilletje moeten zijn, om de feiten te kennen, inzake de Oekraïne. Het woord zelf betekent ‘grensland’ en dat is precies wat het is. Kijk eens naar deze 2 kaarten uit het verleden, waarvan de laatste uit 1919. Je kunt zien dat het groene deel van het toenmalige Oekraïne Russisch grondgebied was. De zwarte oostlijn geeft dus de huidige grens aan van Oekraïne met Rusland. Niet zo verwonderlijk toch dat daar overwegend Russische wordt gesproken door de burgers die van generatie op generatie Russisch denken, spraken en leefden?

Dus meneer Rutte, weer zo’n woordspelletje om politiek je gelijk te halen, heeft hier dus geen zin. De mensen die in het oosten van Oekraïne wonen, zijn dus eigenlijk helemaal geen ‘separatisten’, zoals ze door het EU-parlement, de EU-Commissie en de VS worden gekwalificeerd en vooral verguisd. En ook door geschiedkundige Mark Rutte. ‘Oer-Oekraïners’ in oost-Oekraïne zijn dus eigenlijk gewoon Russen van origine, met een historie van honderden jaren.

Dus meneer Rutte, uw en andere pogingen van o.a. de westerse machten in Kiev en het zogenaamde ‘westerse bondgenootschap’, om deze Russen te ‘Oekrainieseren’ raakt toch werkelijk kant noch wal..? Of wilt u zeggen dat na de stemming uit de verkiezingen van 2010 -bijgewoond en goedgekeurd door westerse waarnemers!- niet ruimschoots bleek dat de Oekraieners het helemaal NIET zat waren en NIET verlangden naar EU-lidmaatschap..? Wat gebeurde er dan in die paar jaar meneer Rutte, in de geschiedenis van dit land..?

Tja, en als deze mensen/burgers nu dan ook nog eens hun Russische voertaal wordt afgenomen, dan is dat één grote stimulans, een gegarandeerd recept voor onafhankelijkheid en afscheiding. Maar ook hier weer dient het populistische praatje ‘Poetin-bashen’ weer als opmaat naar een confrontatie met Rusland. Kennelijk. Wij geloven dat een opfriscursus aan de Universiteit Leiden een gezonde aanrader is, meneer Rutte..

* * *

wanttoknow.nl · by GuidoJ. · March 10, 2018

Nederlandstalige- geselecteerde- maar niet gepubliceerde artikelen:

[rss url=https://www.instapaper.com/folder/3512068/rss/6196606/hBBwhP0ZNQTzoQKPjMpBOlQ75o show_title=true show_links=ture show_summary=true show_author=true show_date=true recent=false]