Hoe Rusland de NAVO Waarschuwt; Stan van Houcke en Kees van der Pijl

cafeweltschmerz.nl · by Redactie · March 16, 2018

Putin sprak zijn zorgen uit over de relatie met Amerika en gaf daarbij aan dat de 4 nieuwe wapensystemen de internationale machtsverhouding drastisch verandert hebben. Het Westen moet nu gaan luisteren. Over de ernst van een waarschuwing! De toespraak van Putin geanalyseerd door Kees van der Pijl, emeritus hoogleraar Internationale verhoudingen aan de universiteit van Sussex.

De technische vooruitgang schud niet alleen de wereldorde door elkaar, maar het bied tevens de strategen de noodzaak de condities voor oorlog te heroverwegen. De nieuwe wapensystemen die de Russen beschikbaar hebben maken het raketschild van de NAVO volkomen nutteloos.

Help Café Weltschmerz en onze toekomst met een donatie of adopteer een aflevering: NL23 TRIO 0390 4379 13. https://www.cafeweltschmerz.nl/doneer

 
cafeweltschmerz.nl · by Redactie · March 16, 2018

Nederlandstalige- geselecteerde- maar niet gepubliceerde artikelen:

[rss url=https://www.instapaper.com/folder/3512068/rss/6196606/hBBwhP0ZNQTzoQKPjMpBOlQ75o show_title=true show_links=ture show_summary=true show_author=true show_date=true recent=false]