Artsen die anders denken over vaccins– Dr. Neides – Stichting Vaccin Vrij

Artsen die anders denken over vaccins– Dr. Neides – Stichting Vaccin Vrij

22-03-18 10:36:00,

“Dit zijn de bezwaren die ik heb over vaccins die ik onder de aandacht wil brengen.” Dr. Dan Neides is voormalig medisch directeur van het Cleveland Clinic Wellness Instituut. Hij is geen domme jongen, geen complotdenker, geen crimineel. Dr. Neides is een man die met gezond verstand nagedacht heeft over vaccins. En die zoals vele ouders erachter kwam dat er nadelen kleven aan deze routinematige medische handeling. Hij heeft de moed gehad hierover te praten, maar dat is kennelijk gevaarlijk voor artsen…

Het vertaal team van Vaccinvrij heeft de onderstaande video’s van een lezing vertaald. In de korte versie verwoord hij op een zeer kernachtige manier wat de onvolkomenheden zijn waarover de meeste artsen niet willen nadenken. In de langere versie deelt hij hoe zijn proces ontwaken uit het medische dogma verliep. Een zeer inspirerende getuigenis over wat de implicaties voor artsen zijn als je bereid bent om vragen te stellen en verantwoordelijkheid neemt voor je handelen.

 

 

 

 

 

 

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: