“Russische beïnvloeding” in verkiezingen en nepnieuws komt uit… het VK – Lang Leve Europa!

“Russische beïnvloeding” in verkiezingen en nepnieuws komt uit… het VK – Lang Leve Europa!

23-03-18 08:22:00,

“Rusland heeft het gedaan!” Behalve dat veelvuldig aan Rusland toegewijde beïnvloeding, spionage, omkoping, afpersing, sociale media misbruik en nepnieuws gewoon uit het VK komt.

Hier zijn de top management medewerkers van Cambridge Analytica voor de camera aan het vertellen dat ze wel wat bevallige Oekrainse dames kunnen regelen om ongewenste politici te honey trappen. En dat is uiteraard afpersing.

Zo leer je nog eens wat zinnigs over de samenleving

De video, een rapportage van een groot mainstream media bedrijf (Channel 4), komt uiteraard met heel wat anti-Trump propaganda op de proppen (over Hillary Clinton hoor je uiteraard niets negatiefs) maar als je daar doorheen prikt, leer je nog eens wat zinnigs. Het zijn boeiende minuten videomateriaal.

Zo leer je dat afpersen met seks kennelijk goed werkt. Veel van wat Rusland dagelijks in de media verweten wordt, doen we dus gewoon ‘zelf’. En we geven uiteraard Rusland daarvan de schuld, want politiek gemakkelijk voor het realiseren van door het volk ongewenst beleid. Niet dat Rusland heilig is, verre van, maar de Westerse propaganda is precies dat. Hypocriete propaganda.

Ondertussen halen ‘we’ dus bevallige Oekraïners (al dan niet via mensensmokkel) en Israëlische spionnen van stal om ‘onze’ zaakjes te regelen. En dan is er uiteraard ook weer die goede samenwerking met medewerkers van de wereldwijd intiem samenwerkende inlichtingendiensten. (Als u tegen de sleepwet heeft gestemd, krijgt u dus al direct weer gelijk.) Men gebruikt bij de overheid/media gewoon weer ordinair het eeuwenoude ‘Verwijt de ander wat je zelf doet’ om je ongewenste wens toch door te drukken.

Dit soort corruptie en illegaliteit is uiteraard prima in orde

De heren die u voor de camera allerlei grof schandalige illegale activiteiten ziet aanbieden/opbiechten, hoeven zich geen zorgen te maken voor vervolging, over tijd in de gevangenis of over politie en justitie in brede zin. Dit soort diensten zijn uiteraard veel te waardevol voor overheden om te laten stoppen. Deze heren staan uiteraard boven de wet. En zo niet, dan persen ze wel wat rechters en politici af om op vrije voeten te blijven. Dat werkt zo echt, al vele decennia, en blijkt met grote frequentie zeer effectief.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: