Drieling die ALLE DRIE na vaccinatie autistisch werden…

Drieling die ALLE DRIE na vaccinatie autistisch werden… – Stichting Vaccin Vrij

stichtingvaccinvrij.nl · March 22, 2018

“We hebben een prachtige drieling. Twee jongens en een meisje, geboren in september 2006. Ze ontwikkelden zich helemaal normaal… Ik heb ze 36 weken gedragen. Ze waren ongeveer vijf pond bij de geboorte, ik had een enorme buik. We besloten echt om de vaccins uit te stellen en overwogen er zelfs om er maar één te doen. Onze dokter had daar geen problemen mee. We gingen naar het consultatiebureau op 25 juni 2007 – de kinderen waren negen maanden en vier dagen – om een ​​pneumokokkenvaccin te halen. We om 10 uur op afspraak. Ze deden Claire eerst en ze kreeg bijna onmiddellijk een heel groot rood merkteken op haar been. Ze begon te schreeuwen, maar we gingen door met niet wetende … oh, ze huilen, we dachten het is een prik… En we deden de jongens. Dat was 10 uur. Tegen de middag keken we naar Claire … de enige manier om het te beschrijven was alsof haar ziel uit haar lichaam was gezogen. Ze was letterlijk de schil van een klein persoon die we altijd kenden. Haar persoonlijkheid … weg. Al haar reflexen waren verdwenen. Ze stopte met knipperen van haar oogleden. Ze stopte met hoesten, niezen. Haar zuigreflexen … alles was weg.”

Informeer uzelf. Vaccinatieschade is geen mythe!

Met dank aan Vaxxed en Michigan Vaccine Choice

stichtingvaccinvrij.nl · March 22, 2018

Nederlandstalige- geselecteerde- maar niet gepubliceerde artikelen:

[rss url=https://www.instapaper.com/folder/3512068/rss/6196606/hBBwhP0ZNQTzoQKPjMpBOlQ75o show_title=true show_links=ture show_summary=true show_author=true show_date=true recent=false]