NRC Steunt Opnieuw Illegale Agressie-Oorlog

NRC Steunt Opnieuw Illegale Agressie-Oorlog

12-04-18 01:48:00,

De NRC: ‘Hard tegen hard: een zorgwekkende verbale escalatie tussen Rusland en de VS maakt akelig duidelijk welke risico’s er verbonden zijn aan een militaire actie tegen Syrië. 

Adembenemende confrontatie Rusland en VS – wie durft wat?

Vergeldingsdreiging van VS
President Trump zegt de Gas Killing Animal, president Assad, te straffen met vergeldingsacties. Rusland dreigt ook. Opties zijn beperkt en niet zonder risico.

  • Michel Kerres


 11 april 2018 om 20:51


Eigenlijk zit het Westen dus klem. Men wil de aanvallen met gifgas niet straffeloos voorbij laten gaan, maar men wil en kan het conflict ook niet ingrijpend wijzigen.’

https://www.nrc.nl/nieuws/2018/04/11/adembenemend-wie-durft-wat-a1599124?utm_source=SIM&utm_medium=email&utm_campaign=Vandaag&utm_content=&utm_term=20180412

‘Aanvallen met gifgas’? Zonder enig bewijs gaat NRC ervan uit dat die aanvallen hebben plaatsgevonden, en dat de Syrische strijdkrachten, en dus niet de terreurgroep het Leger van de Islam, hiervoor verantwoordelijk zijn. 

Alleen al het taalgebruik is dat van een dwaas. Hier wordt een voorstelling van zaken gegeven alsof de Syrische strijdkrachten ook daadwerkelijk chemische wapens heeft ingezet. En dat terwijl er nog steeds geen bewijzen zijn wie schuldig is. Net als ten tijde van de illegale inval in Irak steunt de NRC opnieuw een agressieoorlog waarvoor de nazi-top in Neurenberg ter dood werd veroordeeld.

‘Adembenemend,’ nietwaar? Alsof het entertainment is. Wie is deze dwaas Michel Kerres?

Michel Kerres
@MichelKerres

diplomatic editor NRC

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: