Waar Blijft Hubert Smeets?

Waar Blijft Hubert Smeets?

stanvanhoucke.blogspot.com · by stan · April 20, 2018

Vanochtend ontving ik van de weblog Raam op Rusland, gefinancierd door de Nederlandse staat om zoveel mogelijk anti-Russische propaganda te verspreiden, een email over hun nieuwe lading artikelen. Aangezien de drijvende kracht achter deze weblog de bij de NRC weggebonjourde journalist Hubert Smeets is, die, getrouwd met een Russin, absoluut allergisch is voor alles dat naar Rusland ruikt, verwachtte ik dat hij verheugd zou reageren op het dreigende gewelddadige conflict tussen Trump en de Russische Federatie. Maar nee, hoor, helemaal niets daarover, terwijl toch mijn oude vriend Hubert al jarenlang de Russen demoniseert en criminaliseert. Maar nu  hij bijna zijn zin krijgt, en een confrontatie met het vlees geworden Kwaad op aarde aanstaande lijkt, zwijgt Hubert Smeets. Geen enkel enthousiasme over grootscheeps geweld. Als een angstige muis zwijgt hij in alle talen. Hij is waarschijnlijk bang dat hij, als gerenommeerde warmonger, mede verantwoordelijk zal worden gehouden voor de terreur die uit dit geweld zal voortvloeien. Wat een lafaard.
stanvanhoucke.blogspot.com · by stan · April 20, 2018
%d bloggers liken dit: