Geen democratische inspraak: Sleepwet ongewijzigd van kracht

langleveeuropa.nl · by admin · May 1, 2018

Het is volstrekt duidelijk waarom Den Haag inspraak via het referendum wil afschaffen, het referendum maakt zo pijnlijk duidelijk dat de Nederlandse bevolking geen invloed meer kan uitoefenen op het beleid van de Nederlandse overheid:

Nieuwe ‘aftapwet’ tijdelijk ongewijzigd van kracht. De nieuwe Wet op de inlichtingen- en veiligheidsdiensten (Wiv) is zonder de beloofde wijzigingen ingevoerd. De Wiv, die ook wel de ‘aftapwet’ en ‘sleepwet’ wordt genoemd, geeft inlichtingendiensten bevoegdheid om op grotere schaal af te luisteren en te hacken.

Dat maakt het sleepnet wat reeds actief is legaal. (Een opdrachtje van hetinternationale illegale inlichtingendienstenaparaat.) De software was uiteraard al besteld en operationeel, dus annuleren zou zonde zijn, toch? De wet is gewoon van kracht, wat ze al lang deden is nu dus legaal gemaakt door Rutte 3. En dat zelfs zonder de zeer kleine cosmetische aanpassingen die zijn toegezegd, en die trouwens ook al niets veranderde aan deze volstrekt autoritaire en totalitaire wetgeving.

En niet te vergeten: de DNA database van de overheid is nu ook mooi gelegaliseerd! Je DNA is nu ook eigendom van de overheid.

U bent van de overheid, de overheid is er niet voor u. De Nee van de meerderheid van Nederland is dus weer genegeerd. Uw recht op privacy is uiteraard slechts een volstrekt te negeren belemmering. Hoe heet het ook alweer wanneer een overheid acteert tegen de wens van de meerderheid van de bevolking in?

langleveeuropa.nl · by admin · May 1, 2018

Nederlandstalige- geselecteerde- maar niet gepubliceerde artikelen:

[rss url=https://www.instapaper.com/folder/3512068/rss/6196606/hBBwhP0ZNQTzoQKPjMpBOlQ75o show_title=true show_links=ture show_summary=true show_author=true show_date=true recent=false]

%d bloggers liken dit: