Wat écht achter de schermen gebeurt ..? En wie is Trump?

Wat écht achter de schermen gebeurt ..? En wie is Trump?

09-05-18 01:11:00,


x
x
Wat speelt zich werkelijk achter de schermen af..?
x
En wie is Trump?

x
2018 © Harriet Algra | deze versie WantToKnow.nl/be

x

Programma’s als Mind Fuck, waarin illusionist Victor Midst laat zien hoe eenvoudig het is om mensen in een andere waarheid te laten geloven, zijn het bewijs hoe we op grote schaal ook écht worden bespeeld. Niemand heeft het in de gaten en zelfs mensen die claimen volledig wakker te zijn blijken vaak door deze technieken op een fout spoor gezet te worden. Het is dus belangrijk dat we zelf steeds meer onze eigen onderzoeken starten en juist die berichten onderzoeken, die door de media als ‘NEP’-nieuws worden gelabeld. Op deze manier komen we beetje bij beetje steeds meer te weten over de krachten achter de schermen die nergens voor terugdeinzen om zichzelf verborgen te kunnen houden.

Zo zijn zowel Poetin als Trump, die door de media neergesabeld worden als uiterst gevaarlijk voor de wereldvrede, meer dan de moeite waard om een dieper onderzoek naar te doen. Want stel je nou eens voor dat het juist deze twee presidenten zijn, die bezig zijn de gehele mensheid te bevrijden van die machten achter de schermen. Wat dan? Is dit niet een dieper onderzoek waard?

Een van de eenvoudigste manieren, die al sinds o.a. Alexander de Grote en Genghis Khan ingezet werden om de publieke opinie te bespelen, is het creëren van angst door middel van valse vlag operaties.

Ole Dammegard
Een van de mensen die het meeste onderzoek heeft verricht naar Valse vlag aanvallen is de Deen Ole Dammegard. Hij begon in 1983 onderzoek te doen naar de moorden op John F. Kennedy, Martin Luther King en Robert Kennedy. Vervolgens onderzocht hij de moord op Olof Palme en praktisch alle aanslagen die hierna volgden. Hij ontdekte dat bij iedere aanslag niet alleen vaak dezelfde acteurs worden ingezet maar ook hetzelfde scenario wordt afgedraaid waarin wordt aangegeven waar en wanneer de volgende aanslag zal plaatsvinden.

Volgens Dammegard heeft dit laatste te maken met het feit dat de verantwoordelijken achter de aanslagen sterk in karma geloven. Wordt een aanslag niet op tijd gestopt dan voelen zij zich niet schuldig en verantwoordelijk voor de eventuele slachtoffers.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: