Manifestatie tegen geo-engineering – Eindhoven, zondag 27 mei – Lang Leve Europa!

12-05-18 03:49:00,

Manifestatie tegen geo-engineering
Zondag 27 Mei 2018 van 13.00 uur-17.00 uur  Eindhoven Airport, Luchthavenweg 13, Eindhoven

Er is een geo-engineering manifestatie georganiseerd bij Eindhoven Airport. Hier is officieel toestemming voor verkregen. Net als voorgaande manifestaties houden we het positief ondanks het beladen onderwerp.

Neem protestborden, banners en ander materiaal mee om mensen bewust te maken en kom naar Eindhoven. Er zal ook gezorgd worden voor Nederlands- en Engelstalige flyers. Deze worden gefinancierd en graag ontvangt desbetreffende persoon een klein bedrag in ruil voor 100 flyers. Neem eventueel contact op met de organisator.

Kom je met openbaar vervoer, dan kun je een treinticket met shuttlebus kopen. Het kan zijn dat je op een andere manier nog goedkoper een treinticket kunt vinden via goedkooptreinkaartje.com. Eindhoven Airport is vanaf Eindhoven CS met bus 400 en 401 bereikbaar. Deze reis duurt 20 minuten. Parkeren kan eventueel op P5. Tarieven moet je zelf even navragen.

Kom helpen op 27 Mei om het taboe te doorbreken!

Geo-engineering: Al meer dan 20 jaar gaande!

Over de plastic soep wordt wel gepraat, maar over de nano-metaalsoep wordt nog altijd gezwegen. Bio-neurologen en neurologen waarschuwen al jaren voor de gezondheidsgevolgen. Biologen en landbouwexperts waarschuwen eveneens voor de gevolgen voor onze bomen, planten, landbouwgewassen en dieren. Maar het merendeel van de politici wil niet luisteren en kiest ervoor te zwijgen.

Een aantal namen van deze klokkenluider-wetenschappers zijn: J. Marvin Herndon, Jasper Kirby, Lenny Thyme, Mark McCandlish, Allan Buckmann, Harald Kautz Vella, Elana Freeland, Francis Mangels, Barbara Simic, Dane wigington, Hamid Rabiee, Dietrich Klinghardt, Russell Blaylock, Christopher Exley, Barbara Maher, Ulrike Lohmann en anderen.

Petities blijven onbeantwoord

Op 6 Juni 2017 is er een petitie over ingediend in Den Haag (deel 1 en deel 2), maar er komt geen reactie. Ook in Brussel ligt al vanaf 2013 een petitie over dit onderwerp, ingediend door de organisatie Skyguards. Deze petitie werd eerst wel geaccepteerd en daarna weer afgewezen. De actie bij Eindhoven Airport is bedoeld om opnieuw aandacht te vragen en mensen te informeren.

Terugblik – Global March Against Geo-engineering op 21 april 2018 in Amsterdam

Lees nog even de terugblik van de mars die op 21 April werd gehouden in Amsterdam,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: