langleveeuropa.nl · by admin · May 14, 2018

Foto overgenomen van officiële openbaarmaking op twitter, is geproduceerd op kosten van Europese belastingbetaler. Betreft fair use. (AVG disclaimer)

De EU is bepaald niet vies van zeer gênante propaganda, zeker niet als het kinderen betreft. Op die manier krijg je toch nog wat terug van die 700 miljoen euro gemeenschapsgeld per jaar aan propagandabudget. Iets onwenselijks uiteraard (zoals nagenoeg altijd met de EU), maar toch.

En ja, Captain Euro (hij/zij is uiteraard zowel genderloos als met baardje!) betreft echte, officiële activiteiten van de Europese Commissie. Hoe gênant wil je de verkwisting hebben. (Oh, en dan heb je ook nog EU Super Girl. Sommige mensen zijn de weg echt kwijt…)

Via GeenStijl.

Nederlandstalige- geselecteerde- maar niet gepubliceerde artikelen:

[rss url=https://www.instapaper.com/folder/3512068/rss/6196606/hBBwhP0ZNQTzoQKPjMpBOlQ75o show_title=true show_links=ture show_summary=true show_author=true show_date=true recent=false]