MH17: het motief?? En gerommel met bewijsmateriaal.

MH17: het motief?? En gerommel met bewijsmateriaal.

25-05-18 05:14:00,

Het JIT heeft gesproken in een ‘tussentijdse rapportage’. Het vermoeden bleek juist. Dáár waar de Telegraaf EN Barack Obama en John McCain de dag ná de aanslag al de Russen wisten aan te wijzen als daders, is het nu ook ‘officieel’ duidelijk. De Russen hebben het ‘daderschap’ van het neerhalen van de MH17 op hun kerfstok. Andersom gezegd: ‘ze moeten het wel gedaan hebben’..!! Hoofdofficier van Justitie Fred Westerbeke, doet waar hij goed in is.. Bewijzen verzamelen tegen van te voren ingeplande verdachten..!! Het is vandaag de dag kennelijk de normaalste zaak van de wereld geworden..

Wellicht ben je deze voorbeelden vergeten, die we je in dit verband graag nogmaals aanreiken: de zaak Lucia de Berk, waarbij een dader werd gecreëerd op basis van statistieken. En de Schiedammer parkmoord; maar zo zijn er nog veel meer. Dat maakt het leven natuurlijk wel een stuk eenvoudiger. Zoek bewijs bij de vooringenomen stellingname. Want stel je voor dat je in dit geval moet gaan zoeken naar die naald in de hooiberg. Daar wordt toch niemand blij van; allemaal extra werk en het is tenslotte het resultaat dat telt..

Mogelijk is dit één van de foto’s/tekenen die aanleiding gaven, voor de ‘krachten achter de schermen’ in de VS, in te grijpen en Europa van een charme-offensief naar en van Poetin, de draai te laten maken naar een haat-propaganda-offensief TEGEN Poetin.. Inmiddels zien we het resultaat: ‘Mission Accomplished’..??!

Maar laat deze hele werkwijze nou ook PRECIES de werkwijze zijn van een valse-vlag-operatie.. En dat daar volop sprake van kan zijn, bewijst de foto van de nu ‘onmogelijke situatie’ van Poetin met de heer W.A., koning der Nederlanden, tijdens de Olympische winterspelen van Sotchi. Het ging kennelijk allemaal té smooth tussen Europa en Poetin. Daar moest een eind aan komen. Dus.. Een valse vlag, een heftige valse vlag, op het niveau van 911, zou die situatie weleens veranderen.. Een optie die nog geen moment door ook maar één persbureau of journalist is serieus genomen; behalve dan een paar oprecht waarheidszoekers, die niet de MSM náwauwelen en berichten wat hen is opgedragen..!

Op 17 juli 2014 stortte vlucht MH17, een Boeing 777 van Malaysia Airlines neer boven Oost-Oekraïne. Alle 298 inzittenden kwamen om het leven, waaronder 193 Nederlanders. Nederland kreeg de leiding over het onderzoek naar de toedracht van de ramp,terwijl dit onderzoek feitelijk uitgevoerd dient te worden,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: