So Called Proof of Bellingcat Comes from Ukrainian Secret Service

So Called Proof of Bellingcat Comes from Ukrainian Secret Service

29-05-18 01:33:00,

‘Deze Rus is verantwoordelijk voor neerhalen MH17’

Volgens onderzoeksplatform Bellingcat was deze hooggeplaatste militair direct betrokken bij de ramp met MH17.

Russen boos om Nederlands MH17-ultimatum: ‘We laten niet met ons sollen’

Russen boos om Nederlands MH17-ultimatum: 'We laten niet met ons sollen'Sergej Lavrov, de Russische minister van Buitenlandse Zaken.  
© AFP

De Russische minister van Buitenlandse Zaken Sergej Lavrov heeft geklaagd dat het niet past dat Nederland en Australië ultimatums stellen over de crash van vlucht MH17.

Lavrov beklemtoonde volgens Russische media dat zijn land niet betrokken is geweest bij het neerhalen van de vlucht en dat Rusland niet met zich laat sollen.

Rusland werkt niet mee aan onderzoek

Nederland en Australië stellen dat Rusland niet heeft meegewerkt met het onderzoek naar de oorzaak van de ramp in 2014 toen boven het oosten van Oekraïne een Maleisische Boeing 777 werd neergehaald. Daarbij kwamen alle 298 inzittenden het leven, onder wie 196 mensen met de Nederlandse en 38 met de Australische nationaliteit.
Nederland zal in de Veiligheidsraad opnieuw ‘de medewerking eisen van Rusland’. Minister van Buitenlandse Zaken Stef Blok is vandaag in New York om de VN-Veiligheidsraad toe te spreken.

Rusland formeel aansprakelijk gesteld

Blok zal onder meer toelichten waarom Nederland en Australië vorige week besloten om Rusland formeel aansprakelijk te stellen voor de ramp.

‘Deze Rus is verantwoordelijk voor neerhalen MH17’

https://www.rtlnieuws.nl/buitenland/russen-boos-om-nederlands-mh17-ultimatum-we-laten-niet-met-ons-sollen

Ik kwam zojuist mijn oude vriend, de bestseller-auteur en mainstream-opiniemaker Geert Mak in de regen op straat tegen. Na elkaar te hebben begroet, vertelde Geert mij dat hij van oordeel is dat Europa zo snel mogelijk met Rusland om de tafel moet gaan zitten, om de opgelopen spanningen te deëscaleren. De VS heeft heel andere belangen dan 'wij,' aldus Mak, die benadrukte dat de macht van 'onze' Atlantische bondgenoot ingrijpend aan het afnemen is. Kortom, ik hoorde wat ikzelf al enige jaren op mijn weblog schrijf. Opvallend hoe een Nederlandse opiniemaker binnen zo'n betrekkelijk korte tijd zo wezenlijk van oordeel kan veranderen.  Immers, Mak’s gevaarlijke anti-Rusland hetze was een treffend voorbeeld van zijn opportunisme. Mei 2014 beweerde op de Hilversumse televisie de zogeheten ‘chroniqueur van Amsterdam, Nederland, Europa en de VS,’ dat er sprake was van een 'Russische gevaar,’ aangezien ‘meneer Poetin’ aan ‘landjepik’ deed en dat de Russische president d…

America Has Been at War 93% of the Time – 222 out of 239 Years – Since 1776 By Washington's Blog Global Research,  » Lees verder

%d bloggers liken dit: