We waren dicht bij een 3e WW, een conflict tussen Rusland en de VS in Syrië – Bashar al-Assad – FREESURIYAH

We waren dicht bij een 3e WW, een conflict tussen Rusland en de VS in Syrië – Bashar al-Assad – FREESURIYAH

31-05-18 09:24:00,

DONEER EN STEUN ONS WERK

DONATE AND SUPPORT US:

IBAN: NL10 SNSB 0902 6349 33

‘We were close to direct conflict between Russia & US inside Syria’ – Bashar Assad

Bashar al- Assad en  Murad Gazdiev in Damascus, RT

De Syrische president Bashar Assad zei in een exclusief interview met Murad Gadziev (RT), dat Moskou het Westen afschrikte om vorige maand een verwoestende luchtaanval op het hele land uit te voeren, en gelooft dat Damascus de zevenjarige oorlog bijna heeft gewonnen, ondanks de aanhoudende Amerikaanse “inmenging”.

Met elke nieuwe overwinning voor het Syrische leger, het politieke proces en voor de hele situatie, schrikken we onze vijanden en onze tegenstanders, voornamelijk het Westen geleid door de Verenigde Staten en hun marionetten in Europa in onze regio af, ze proberen elke keer weer, het terrorisme te steunen, meer terroristen naar Syrië te brengen, of het politieke proces te belemmeren, “vertelde Assad aan de RT-correspondent tijdens een interview in Damascus, waarbij hij opmerkte dat zonder de externe financiering aan deze terroristische groeperingen, de vijanden van Syrië, al  “binnen een jaar” verslagen hadden kunnen worden!

De Wereld heeft het Amerikaans verhaal over chemische wapens niet geloofd!
De Syrische leider gelooft echter dat hoe dichterbij het dodelijke conflict komt,des te wanhopiger de maatregelen van de tegenstanders worden. Hij citeerde de vermeende chemische aanval op Douma- “Is het in ons belang? Waarom en waarom nu?”, Vraagt ​​hij? als een laatste westerse poging om de internationale opinie te beïnvloeden – die faalde.

Ze vertelden een verhaal, ze vertelden leugens, maar de publieke opinie over de hele wereld m.n., in het Westen geloofde hun verhaal niet meer, maar ze konden zich niet terugtrekken. Dus moesten ze iets doen, zelfs op een kleinere schaal, “zei Assad, verwijzend naar de gezamenlijke luchtaanvallen tegen het vermeende gebruik van chemische wapens in Douma, de aanval op 14 april door de VS, het VK en Frankrijk werd uitgevoerd”.

Assad zegt dat Moskou ook een rol speelde in het beperken van de invloed van Washington en haar bemoeienis in de regio.

Rusland ontmoedigde een grootschalige aanval op Syrië

 

De Russen hebben publiekelijk aangekondigd dat ze de bases van de VS zullen vernietigen die gebruikt worden om raketten te lanceren,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: