Het ware gezicht van de Matrix..

14-06-18 09:08:00,

x

x

Het ware gezicht van de Matrix

2018 © Harriet Algra | deze versie WantToKnow.nl/be

x

harriet algra

De beerput opent zich met de dag verder. Er komt zoveel horror naar boven dat het af en toe nauwelijks te bevatten is. We mogen niet langer onze kop in het zand steken, want de enige manier om ons leven in een positieve stroom te krijgen, is dat we ons bewust worden van wat er gaande is. Door ons bewustzijn op deze onderwerpen te richten, veranderen we de uitkomst. Dit is kwantum fysica, getriggerd door ons intentionele bewustzijn. Het is belangrijk dat we ons gaan realiseren dat we, puur met onze waarneming, een hele nieuwe wereld kunnen gaan neerzetten.

De machten achter de schermen zijn zich hier terdege van bewust en proberen deze kennis op allerlei mogelijke manieren te verbergen. De New Age die afkomstig is van de zelfde machthebbers, is in het leven geroepen om ons juist bij de negativiteit vandaan te houden en ons geheel op het positieve te richten waardoor zij met hun afschuwelijke praktijken door kunnen gaan.

In mijn eerdere artikel ‘Wat écht achter de schermen gebeurt..? En wie is Trump?’ (HIER) heb ik de kinder- en organenhandel, een van de meest winstgevende praktijken van de Deep State,  aangetipt. Dit is een onderwerp waar de meeste mensen voor weglopen omdat het onvoorstelbaar is dat er mensen op deze aarde rondlopen die zich met dit soort gruwelijkheden bezighouden. Wat we ons dienen te realiseren is dat wij hier gevangen zitten in een ‘cyber’–lichaam in een wereld die niet de onze is. Het is de wereld van de Archontische machten.

Dit is de reden dat ze niet te herkennen zijn omdat ze er exact uit zien zoals jij en ik. Wij zijn in essentie ‘Bronwezens’ uit een wereld waarin alles in harmonie is. De Deep State kan zich niet veroorloven zonder onze toestemming te werk te gaan. Die toestemming verkrijgen ze door recht onder onze neus het bewijs aan te leveren. Vervolgens wordt dat dan niet door ons wordt opgemerkt omdat we worden afgeleid door angst, stress, gedachten en verlangens. Komen wij niet in opstand dan is dat voor hen het signaal dat ze door mogen gaan met hun afschuwelijke praktijken.

 » Lees verder