‘Er wordt in het geheim een plasma-ring rond de aarde gevormd’

17-06-18 01:18:00,

Chemtrails zijn een schakel in een groter geheel van top secret ingrepen in de atmosfeer. Zoals de vorming van een plasma-ring rondom de evenaar. Hiervoor worden de uitlaatgassen van raketten gebruikt. Aldus onderzoekster Elana Freeland tijdens de online Deep Truth conferentie die van 8 t/m 10 juni plaatsvond.

RaketlanceringFreeland laat het verband zien tussen chemtrails en de geheime ruimtevaartprogramma’s (Secret Space Programs). Een breed perspectief dat behulpzaam kan zijn om te doorzien wat er werkelijk gaande is. Het geeft ons The Bigger Picture.

Wel krijg ik het na een tijdje benauwd van haar analyse. Het is een inktzwarte wereld waar ze ons in laat kijken. Dat is tot nog daar aan toe, maar deze duistere wereld zit ook nog eens pot- en potdicht. Er lijkt geen ontsnappen aan.

Het is de enorme kennis van Freeland die zich hier tegen haar keert. Ze weet zo ongelofelijk veel van de vele verdiepingen in het chemtrail-gebouw…. alleen niet waar de sleutel van de uitgang ligt. Daardoor krijg je een beklemd gevoel: dit is niet de film waar je graag in wilt zitten.

Desalniettemin geeft Freeland veel waardevolle informatie. Haar presentatie duurt ongeveer een half uur. Daarna volgen de andere sprekers van dit deel van de Deep Truth conferentie, zoals de onderzoeker Peter Kirby en activist Patrick Roddie.
Ook de gevaren van 5 G komen aan de orde.

In totaal duurt deze registratie bijna drie uur.

Zie verder:

Gedachten naar aanleiding van het Chemtrails Awareness Forum

Secret Space Programs: waar of niet waar?

Terugblik tweede dag Secret Space Program Conference: Wie zijn de Eyes of our Eyes?

Olav Phillips: “Chemtrails are very real”

 

Foto: Pixabay

 

 

 

 

 » Lees verder