Ons Geld Congres – Stadsschouwburg Utrecht – 7 juli 2018 – GELD ZAT!

23-06-18 09:13:00,

 

[

 

 

 

 

 

Ons Geld Congres – GELD ZAT!

Zaterdag 7 juli – Stadsschouwburg Utrecht van 15:00 tot 18:00 uur

Over twee weken is het zover. Het Ons Geld Congres 2018. Met onder andere: George van Houts, Arnoud Boot en Farah Karimi. Reserveer hier uw plaats!

 

 

George van Houts is uw gastheer. Hij frist uw kennis over het geldstelsel op. Daarna laat hij eminente kopstukken aan het woord. Zij nemen u mee naar urgente wereldproblemen. Ook jongeren laat hij spreken. Zij schoven hun politieke verschillen aan te kant, om uitputting van de aarde te stoppen.

 

Kopstukken

Arnoud Boot (UvA, DNB en WRR) bespreekt het gammele geldstelsel. Farah Karimi (Oxfam Novib) de groeiende ongelijkheid. Klaas van Egmond (UU en voorheen RIVM, SER en PBL) legt verband tussen bankgeld en wereldproblemen. Politieke jongerenorganisaties bekennen kleur in hun ‘Terlouw Manifest‘.

 

Vervolgens zijn Thomas Bollen (Follow the money) en Paul Buitink (cafe Weltschmertz) aan de beurt. Zij gaan u vertellen waarom het bankgeldstelsel ‘op’ is. Overgang naar een nieuw stelsel is onvermijdelijk. Dat gaat hoe dan ook gebeuren!

 

Ons Geld in het licht

Na de pauze komen wij zelf aan het woord. Talitha Muusse helpt ons daarbij. Wij reageren, kijken terug en blikken vooruit. U mag ons aan de tand voelen en aanbevelingen doen!

 

Onze gasten krijgen het laatste woord. Om uw vragen te beantwoorden, en ons te helpen de transitie naar een stabiel en eerlijk geldstelsel te versnellen.

 

Reserveer uw plaats

Doe mee. Bestel nu uw kaarten. Het congres is op zaterdag 7 juli, van 15:00 tot 18:00 uur, in de Stadsschouwburg Utrecht. Bekijk hier de trailer. Aansluitend (om 20:00 uur) voeren ‘De Verleiders’ hun succes-voorstelling ‘Door de Bank Genomen’ weer op. U kunt er een leuke en informatieve zaterdag van maken.  

 

 

 

 

 

Vollgeld

Wellicht weet u het al. Het Zwitsers Vollgeld initiatief heeft het referendum verloren, maar een belangrijke slag gewonnen.  » Lees verder