Met CMN is een schuldenvrij bestaan mogelijk zonder armoede – De Lange Mars Plus

Met CMN is een schuldenvrij bestaan mogelijk zonder armoede – De Lange Mars Plus

24-06-18 07:09:00,

Logo CMN

Volgens het NRC leven 1.087.000 Nederlanders onder de armoedegrens. CMN zegt dat dit komt door een gruwelijk tekort aan contant geld die de economie ontwricht. Van de euro’s die in omloop zijn bestaat slechts een heel klein deel fysiek (naar schatting 2%, in contant geld). Op deze manier is er steeds kunstmatig te weinig geld in omloop. Citizens–Multi–National heeft een geweldige oplossing voor dit probleem.

De pleitbezorgers van CMN, Hank Monrobey en Liesbeth Breur, stellen namelijk dat de burger zijn eigen betaalmiddel kan scheppen en daardoor geen euro’s nodig heeft. Hij kan namelijk met zijn eigen arbeid kapitaal scheppen, net zoals de Arabieren dit eeuwenlang deden. Ook begint hij bij de opening van zijn rekening direct al met een saldo aan Kk (kapitaal) dat overeenkomt met zijn menswaarde (leeftijd).

Citizens Multi National zegt dat door aansluiting op het CMN-netwerk iedere burger in staat is om een schuldeloos bestaan te leiden met kapitaal als betaalmiddel.

Hoe werkt het CMN-systeem?

Iedere deelnemer van CMN schept geen geld maar kapitaal, dat door honderd procent vermogen wordt gedekt. Dit wordt geregistreerd op het systeem van CMN.

Als een deelnemer een rekening opent bij Citizens Multi National ontvangt de deelnemer een bedrag aan kapitaal op zijn rekening dat is gebaseerd op zijn leeftijd (dit noemt CMN ‘menswaarde’).

Concreet betekent dit  bijvoorbeeld dat iemand van 20 jaar Kk 7.300 ontvangt en zijn/haar economische leven kan beginnen. Iemand van 30 jaar ontvangt voldoende om een bedrijf succesvol op te starten met Kk 10.950. Iemand van 65 jaar behoeft zich geen zorgen te maken over zijn/haar pensioen voor de rest van zijn/haar leven met Kk 23.725 op zijn/haar CMN-Partnerrekening.

Daarnaast kan de rekeninghouder zijn kapitaalsaldo vergroten door zijn inboedel te laten registreren, de waarde van de inboedel wordt dan op de Partnerrekening bijgeschreven.
De eigendom wordt dan juridisch overgedragen door een Partner aan CMN.

Iedereen kan een project indienen en uitvoeren. Voor het uitwerken van een goedgekeurd projectplan ontvangt de deelnemer een vergoeding van Kk 5.000 op zijn rekening.

Voor ondernemers geldt dat zij diensten en producten kunnen leveren aan CMN-projecten.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: