6 miljard euro voor buitenlandse ambassadekampen migranten – Lang Leve Europa!

26-06-18 05:22:00,

De lucht is geklaard: zoals onlangs aangegeven heeft de EU voor u besloten om buitenlandse EU migrantenkampen te creëren die als EU ambassade EU visums gaan uitdelen aan migranten om die vervolgens gratis naar de EU lidstaten te verschepen, conform de door de EU afgesproken quotums. Gratis EU visums, EU vervoer en EU verblijf, dus voor iedereen die zich meld bij deze EU ambassadekampen. En uiteraard zonder tussenkomst van al die lastige lidstaat ambassadeurs. En: Weigeren = Sancties.

Kosten? 6 miljard euro. Wie moet het gaan betalen? U. En die 6 miljard is uitgezonderd vervoer en verblijfkosten die uiteraard ook voor uw kosten zijn. Want herinner: de EU deelt definitief verblijf uit aan alle migranten die zich aanmelden. Ze zijn immers op zoek naar 60 miljoen blijvende migranten.

Eurocommissaris voor Begroting Günther Oettinger wil op korte termijn vers geld zoeken in de Europese begroting om de opvang voor migranten in Noord-Afrikaanse landen te financieren. Een kostprijs van 6 miljard euro is volgens hem niet onrealistisch.

Migranten komen Europa redden

Wilt u alvast uw portemonnee trekken? We spreken hier over kosten van honderden miljarden euro’s. Dat is heel veel geld voor heel weinig echte vluchtelingen. En de EU regelt, terwijl u dit leest, een uitgebreide transferunie in, dus u gaat niet alleen voor gelukszoekers in Nederland betalen, maar ook voor de gelukszoekers in landen als Italië en Griekenland.

“Europa zou instorten zonder de instroom van immigranten.”
— EU MinBuZa Federica Mogherini

En u betaalt uiteraard niet alleen voor de EU ambassadekampen, maar ook de gratis overtocht en daarna gratis woning, gratis inboedel, gratis studie, gratis uitkering, gratis medische zorg, gratis juridische bescherming, etc. En het overgrote merendeel van deze economische migranten zijn (strijdlustige) jongemannen, dus dan volgt uiteraard gezinshereniging. En start alles weer opnieuw. En integreren? Nee dus. En terugsturen? Doen we ook niet.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: