Red het referendum, mail nu de senaat – Lang Leve Europa!

02-07-18 04:17:00,

Even deelnemen aan de actie van Meer Democratie: http://www.maildesenaat.nl/

Dinsdag 3 juli a.s. om 10.30 uur is het grote debat in de Eerste Kamer over de afschaffing van het referendum. We hebben maar één senator nodig om een referendum over de afschaffing van het referendum mogelijk te maken.

Nu is het moment om de senatoren te laten weten hoe u hierover denkt! Stuur hieronder een email aan alle 75 senatoren.

En kijk daarna even naar de uitstekende Tweede Kamer speech van Bosma getiteld We worden geregeerd door een elite zonder moraal. Die toespraak, vanuit de Tweede Kamer, betreft kritiek op het establishment, en dat is uiteraard niet goedgekeurd voor en door de tere snowflakes die censureren bij YouTube, dus werd deze video direct door YouTube gecensureerd (het zal eens niet). Gelukkig is de video embedded nog wel te zien. Bekijk hem dus na de breek.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: