Yasmin: ‘Een vluchteling is jouw medemens’..!

Yasmin: ‘Een vluchteling is jouw medemens’..!

07-07-18 07:42:00,

Voor Yasmin Verschure is het duidelijk geworden: Ieder mens kan uitsluitend zichZelf vertegenwoordigen. Of zoals ze het verwoordt: ‘Op het moment dat ik mijZelf lief heb, sluit ik de wereld in mijn armen…’  In het verleden liet zij o.a. haar sporen na in het vrouwenwerk. Na een ingrijpende transformatie gaf ze cursussen lichaamswerk en massage, werd één van de eerste reikimeesters en zwierf de wereld rond. Ze stapte uit de reikibeweging en dropte uiterlijke titels. Ze gaf wereldwijd workshops innerlijke groei en ging meer en meer de weg van de eenvoud.

Ze verbleef vijf winters in Kenia en heeft nu haar passie verlegd naar migranten. Ze schreef het boek ‘Weg naar het Licht  in Australië en snel volgden anderen boeken van haar hand… In Zuid Afrika gaf men haar de titel: ‘Ambassadeur van de Liefde’. Hoewel ze niet van kaders houdt is dat wat zij wenst te zijn…

Yasmin is auteur van tijdloze boeken, een heldere spiegel, reader en inspirator pur sang.  Ze besefte dat haar kracht niet langer in het doen ligt, maar vóór al in het zijn… En dat samen-zijn wordt ervaren als voedsel voor de ziel. Dan kan er inzicht en heelheid ontstaan. Waardoor het besef kan worden: Er is geen ik – er is geen jij – er is alleen één groot wij…’

Een paar quotes over Yasmin:

‘Yasmin is razendsnel in haar waarnemingen.
Een ontmoeting met haar is in alle opzichten een verrijking.’

– Yoeke Nagel – journalist, auteur en damestasjeslezer
c
* * *

‘Wie Yasmin ontmoet wordt door haar aangeraakt:
niet alleen door een warme en hartelijke omhelzing, maar ook figuurlijk:
er gebeurt iets met je, er wordt iets wakker of er gaat ‘iets’ open…’

– Karen Hamaker – astrologe en auteur
c
* * *

‘Of Yasmin het leuk vindt of niet,
ze vertoont de karaktertrekken van iemand die dezelfde staat van ontwikkeling heeft bereikt
van waaruit goeroes of spirituele leraren hun werk doen:
het loslaten van de vorm, het leven vanuit acceptatie en onvoorwaardelijke Liefde…’

– Peter Thijssens – spiritueel leraar

* * *

Haar prachtige nieuwe boek ‘Volk van mijn VOLK’ gaat ogenschijnlijk over vluchtelingen.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: