Hoe de farma-lobby homeopathie wil vernietigen..

Hoe de farma-lobby homeopathie wil vernietigen..

09-07-18 07:31:00,

 

x
Hoe geen enkel middel wordt geschuwd,
om homeopathie zwart te maken..

x

Big-Pharma-lobby vecht tegen de homeopathie..!

x

2018 © WantToKnow.nl/be

x

Waarom waarschuwen onze massamedia eigenlijk zo heftig tegen homeopathie, door het onkundig als ‘kwakzalverij’ te kwalificeren? En wat heeft de politiek überhaupt hiermee te maken? Kan het niet aan de mensen zelf worden overgelaten welke medicijnen we gebruiken? Kijk eens naar het bericht van de Europese Academie van Wetenschappen die op een schandalig manier ‘waarschuwt voor homeopathie’.. Deze koepelorganisatie EASAC (European Academies Advisory Council), van de Europese Academies van Wetenschappen, heeft ‘heel wetenschappelijk’ opgeroepen tot een verbod op homeopathische geneesmiddelen.

En natuurlijk vinden wetenschappers dat alleen geneesmiddelen waarvan bewezen is dat ze doeltreffend zijn en die gebaseerd zijn op conventioneel medisch onderzoek, in Europa zouden mogen worden verkocht. Een regelrechte haatcampagne, op NIETS gebaseerd dan onbegrip en LUCHT..! Volgens dit EASAC-orgaan behoort homeopathie niet tot de ‘bewezen’ medicijnen. En dat je met wetenschappelijk ‘bewijs’, zeker ‘namens’ of gefinancierd door de farmaceutische industrie, ook kunt manipuleren, zul je onderaan dit artikel lezen. Maar eerst weer terug naar deze ‘academische adviesraad’ de EASAC.

Homeopathische geneesmiddel uit het begin van de 20ste eeuw. Ze werden door olie-magnaat Rockefeller geraffineerd in de VS uit de markt geweerd, door ze ‘zwart’ te maken. De -op olie gebaseerde- chemische middelen, waren gewoon veel en veel beter. Goedschiks of kwaadschiks.

De organisatie waarschuwt zelfs uitdrukkelijk voor homeopathische medicatie. Deze zouden niet alleen ineffectief zijn, maar zelfs schadelijk. Het gebruik van homeopathische middelen vertraagt evidence-based (orthodox medisch evidence-based) therapieën. Een werkgroep van EASAC wil nu onpartijdig onderzoek laten doen naar de effecten van homeopathie.

Zij concluderen dat de effecten slechts placebo-effecten zijn als een gebruiker verbeteringen ervaart. Elk effect van homeopathie zou alleen gebaseerd zijn op toevalligheden of slechte studies. Bovendien zijn de homeopathische studies uitsluitend voor marketingdoeleinden opgezet en gepubliceerd om de verkoop van homeopathische geneesmiddelen te stimuleren en winst te maken.

Precies zoals het plaatje hierboven dus aangeeft: de wereld volledig op z’n kop. Want het is juist de smerige chemische farmacy, die een commerciële basis heeft, waarbij ALLES moet wijken voor het commercieel belang. Niet de patiënt telt, maar de verkoop van een medicijn.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: