VS-overheid geeft toe: ‘Lyme als biowapen ontworpen’..!!

VS-overheid geeft toe: ‘Lyme als biowapen ontworpen’..!!

10-07-18 09:38:00,

US Government Admits Lyme Disease Is A Bioweapon

De Amerikaanse regering heeft toegegeven dat de ziekte van Lyme, in feite een biowapen. Ontworpen om door het leger, tijdens een oorlog, in te zetten tegen vijandelijke strijders. Verspreid via dit kleine insect, de teek..
x
x
VS-overheid geeft toe:

x

‘Lyme werd als biowapen ontworpen’..!!

2018 © WantToKnow.nl/be

x

Inmiddels wordt de epidemie van de ziekte van Lyme, want daar praten we over, bijna routinematig verkeerd gediagnosticeerd..! Van M.E. tot MS, tot aan hypochondrie. Volgens onderzoekers van The Centers for Disease Control and Prevention (CDC) zijn ziekten zoals miltvuur, tularemie, cholera, lyme, woestijnvalkoorts en andere parasitaire en schimmelziekten ‘potentiële bioterroristische agentia’.

Voor het eerst erkent een Amerikaanse overheidsinstantie dus dat de ziekte van Lyme een biologisch oorlogsmiddel is. Dit is de reden dat honderdduizenden mannen, vrouwen en kinderen over de hele wereld met verkeerde diagnoses zijn opgezadeld. Of dat deze aandoening, de ziekte van Lyme (h)erkend werd, maar dat hen is verteld dat het een ‘gemakkelijk te behandelen’ ziekte is.

Simpel even drie weken antibiotica, om vervolgens te horen te krijgen, dat ze maar naar een andere arts moesten, wanneer symptomen zich na ‘de behandeling’ voordeden.In Groot-Brittannië wordt het bestaan van de epidemie nog steeds volledig ontkend, en wordt er vrijwel geen enkele poging gedaan om het publiek te waarschuwen of voor te lichten over de gevaren van teken, die de bacteriën Borrelia burgdorferi dragen.

Oorlogswapen..
De Borrelia genus is minstens al tijdens de Tweede Wereldoorlog het onderwerp geweest van experimenten met biologische oorlogsvoering, toen de beruchte Japanse Eenheid 731, die martelde en experimenteerde op levende gevangenen, deze bacterie bestudeerde. De realiteit is dat de ziekte van Lyme een slopende ziekte is. Een voor velen een chronische, afschuwelijke, invaliderende ziekte, die verlammende vermoeidheid, constante pijn, geheugenverlies, mogelijke verlamming, psychose, blindheid en zelfs de dood veroorzaakt. Kijk naar het plaatje in dit artikel.

Het was voor de uitvinders van ‘biologische wapens’ een ideale stof voor oorlogsvoering, omdat Lyme de opsporing op routinetests ontwijkt, een enorme waaier van verschillende presentaties heeft, en daarnaast nog een van alles kan nabootsen.. Van ADHD tot MS (multiple sclerose), en van handworteltunnelsyndroom tot aan reumatoïde artritis, chronisch moeheidssyndroom (M.E.) en schizofrenie kan nabootsen.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: