13-07-18 07:17:00,

Er wordt een spelletje verdeel en heers gespeeld in Europa, waarbij vooral voor veel afleiding en wrijving gezorgd wordt om de (enigszins) oplettende kijker mee af te leiden, zodat we als bevolking niet eens de bijl aan de wortel gaan zetten. De wortel volgt, eerst de afleiding:

Zondagnacht hebben bootmigranten zich gekeerd tegen de bemanning van het schip dat hen uit de Middellandse Zee had gered. Ze weigerden over te stappen op een schip van de Libische kustwacht, ze gijzelden de bemanning van hun reddingsschip, dreigden ermee hen te vermoorden en dwongen hen naar Europa te varen.

Deze reddingsactie resulteerde dus in een gijzeling van de redders. Wat een prachtige show weer, en wat is er toch weer veel om boos over te worden. Die show gaat immer door. Maar het is vooral afleiding…

Kijk! Daar! Nee, niet hier kijken! Kijk daar! Een kaping!

Het is uiteraard gecreëerde afleiding van het werkelijke probleem, namelijk de macht achter de schermen die hier zijn hand toont. Gisteren zag je David Icke rondleiden in Londen, maar die “Hidden Hand” is niet van Engelse oorsprong en ook niet beperkt tot de City of London.

Macht is het probleem, beste mensen, niet de islamisering van Europa (en dat gebeurt, net als het bolsjewisme destijds in Rusland) en niet die drieste eindeloze stroom Afrikanen die schepen kapen (en dat gebeurt ook, gestuurd door dezelfde partijen als die zijn) onderweg naar uw portemonnee. Dat zijn slechts de gecreëerde middelen, ingezet door de macht, om u af te leiden van het werkelijke probleem.

Bekijk bijvoorbeeld eens de serie: “Europa, The Last Battle” en leer over het werk van de Rothschild familie, het Rothschild Zionisme en het ontstaan van de EU en Israel, het steeds weer creëren en financieren van de eindeloze oorlogen, het centrale bankieren schuld-slavernij systeem, het misbruiken van het nieuws, het misbruiken van de politiek, etc.

O.a. via: Gedachtenvoer.

 » Lees verder